| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi halteri, samostojeće, hulahopke... u Društvo forumu; ne prakticiram al bi volio probat..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... sad kad si skuzila nemoj sam govorit neg fakat i napravi....hehe....odma bus vidla rezultate..... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... je a neznam, strah me opet da previse ne izazovem i da se onda ne osjecam..hm..ugrozeno, trebala bih za takav look imati nekog decka kraj sebe da se osjecam sigurnije ![]()
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... pa i mislil sam na to.....to se pred deckom fino malo proseces da izazoves....ne pred nekim totalnim neznancem....a da volimo takve prizore......volimo i to jako.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... pa naravno, za decka moze sve, nije problem, al ovak vani pred brdom nepoznatih napaljenih muskaraca mi bas nebi bilo svejedno...
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... pa onda se ne seces tak vani pred brdom nekakvih opet nekakvih muskaraca....to je po meni samo for his eyes only iliti for my eyes only....ajde drugo je da ti recimo to imas ispod al da nitko osim decka to nezna...
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... nosim samostojeće,bolje su mi od hulahopki,a i praktičnije u određenim situacijama... u boji kože i crne....ostalo mi je nakaradno i djeluje jeftino..... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... obozavam curke koje nose samostojece....njihove noge pogotovo kad se onak privlacno....secu???
| | |
![]() |
| Tagovi: halteri, hulahopke, samostojece |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.