Stranica 13 od 18 PrvoPrvo ... 389101112131415161718 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 121 do 130 od 175

Hello Kitty Fan Club

Raspravljate o temi Hello Kitty Fan Club u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Drizzt u zadnje vrijeme postoji prava opsesija torbicama na Jack Skelington iz Crtića Nightmare Before Christmas!!! Što je ...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty

Citat Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
    u zadnje vrijeme postoji prava opsesija torbicama na Jack Skelington iz Crtića Nightmare Before Christmas!!! Što je nažalost prava noćna mora za fanove NBC-a, jer su oni te stvari nabavili teško prije nekoliko godina a sada ih posjeduje apsolutno svatko, a da ni ne zna tko Jack!!!!
    yup.. s ovim se slazem nazalost je tako..

Uvaženi forumas Avatar od korisnika special0312
    Datum registracije
    25-01-08
    Poruka
    828
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

ja obozavam crtice, pogotovo dugometrazne, i likove iz crtica... i ne planiram ih prestat gledat samo zato jer sam to "prerasla" sto je cudno u tome da odrasli gledaju crtice?

ja gledam sve nove crtiće koje izađu, i mislim da ču ih gledati i kad ostarim
    ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"...
    tbf

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,408
    Liked
    321 times

igrajte se s kitty

ili direktno na online igru
    link

Starter
    Datum registracije
    11-03-08
    Starost
    20
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

kaj ste svi vi tak zločesti pa kitty je baš super..........

Uvaženi forumas Avatar od korisnika olja
    Datum registracije
    16-03-08
    Starost
    26
    Poruka
    826
    Liked
    1 times

zato jer, ako malo bolje proucis djevojke primjetices da se u pubertetu pokusavaju isfuravari starije nego sto jesu, stilom odijevanja, manirama etc.
    kad jednom izadju iz tih godina, i skuze da su odrasle, zele opet biti male nevine curice, a ne prodane kurvice. iz tog razloga oblace majce s hello kitty, pocnu nositi rajfice, suknjice, spangice sa cvjeticima i sve nesto sladunjavo,, njinji njinji..
    dakle, hello kitty je podsvjesna ceznja za nevinosti. imal neko da se ne bi slozio?
    Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead.

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

pusa od Eme, i ona je luda za kitty
    Dodane Slike Dodane Slike
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
    pusa od Eme, i ona je luda za kitty
    haha bas je medena...
    Prava je Slatkica...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika jolie_18
    Datum registracije
    16-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    863
    Liked
    27 times

...Hello Whaaat?....ja nisam fan
    .~*Klikni ako imaš srca*~.

"These iron bars can't hold my soul in..."

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika BITCHARKA
    Datum registracije
    10-02-07
    Poruka
    882
    Liked
    1 times

ja sam fan
    tek sad znam da ništa ne znam.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Ja sam Hello Kitty
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Lajkaj nas na Facebooku