ovo mi je bilo preeeekul tak da sam naprosto morala to podijeliti sa svim ljubiteljima HK
![]()
Raspravljate o temi Hello Kitty Fan Club u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; a sigurno nemate novi pussy wind...
ovo mi je bilo preeeekul tak da sam naprosto morala to podijeliti sa svim ljubiteljima HK
![]()
tek sad znam da ništa ne znam.
ha ha Hello Kita![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
DaidzaDi to ima za kupiti???!!!!!
Ja hocu tu Rexonu, kak ju nisam vidjela nigdje![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Ot - ja nisam luda za hk, nisam luda za nicim, pa tako ni za nekim likom iz crtica..
Ali mi je preslatka i tako je jednostavna i volim ju jos otkad sam klinka bila pa sam imala jednu staru plisanu hello kitty od mame iz 80-ih
Svidja mi se kao lik, i uvijek kupim nesto s tim motivom i imam nekoliko plisanih koje obozavam![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Mac kolekcija
Mac je inače vani najprodavaniji brand kozmetike...
Taj pussy wind, jel se to u Makedoniji prodaje kao dimče od vaginče aroma?![]()
Ma to crno mi fora izgleda, al previse mi je emo..nemam pojma..
ionako se pretjeruje s tim..
ja volim ovu klasicnu bijelu i to da je sto jednostavnija![]()