| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Hello Kitty Fan Club u Društvo forumu; aha iz big brothera hrvoje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Gazdarica Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 21
Poruka: 907
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty joj imam ja jednu pre slatku hello kitty...moram uslikati sto mi je kiki kupio.. ![]()
__________________ Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole.. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| živac. Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 6,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty Jebote, šta je ovo? Prva pomisao kad sam vidjela naslov teme je bila: "Neki vibrator?"
__________________ Možda ga baš večeras u mraku čeka njegov komad slave, Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty možda je mama mislila na vibrator koji rade na glasovne naredbe kad kažeš "Hello Kitty" to je nešt kao da upališ turbo ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Administrator | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty Novi “Hello Kitty” vibrator donosi vrelo užitaka Ako ste mislili da je prvotna verzija ružičastog vibratora “Hello Kitty” izgledala kao igračka, nova verzija definitivno bi vas mogla zbuniti svojom pozicijom na polici u sexy shopu. Pet godina nakon vibrirarajuće igračke s Kitty i njezinim prijateljom medokom stigla je njezina umanjena verzija u čak šest boja. Velike glave i malog tijela, proizvođači je najavljuju kao pravo vrelo užitka. One najhrabrije, zahvaljujući lančiću, mogu malu Kitty nositi i kao modni dodatak koji će ukrašavati torbe i hlače. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| živac. Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 6,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty Čekaj....sad mi ništa nije jasno. Jel ta Hello Kitty vibrator ili ne? Ili šta je?
__________________ Možda ga baš večeras u mraku čeka njegov komad slave, Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtici, cute, hello kitty |
« pokloni
|
Ugradnja ekstenzije »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.