Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Hello Kitty Fan Club u Društvo forumu; to je japansko sranje, plišana igračka, posvuda imaš to, u mcdonaldsu happy meal, odjeća i obuća, hello kitty kolekcija, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-07, 12:23   #21 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 23
Poruka: 18,230
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty

to je japansko sranje, plišana igračka, posvuda imaš to, u mcdonaldsu happy meal, odjeća i obuća, hello kitty kolekcija, laptopi, auti, mobiteli, majice, gaće, tange...
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 12:29   #22 (permalink)
don't feel like home, he's a little out

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 6,843
wonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnost

A Fender je nekad bio svetinja

Hello Kitty je oko nas!
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 12:42   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 32
Poruka: 1,156
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 010913 Hello Kitty_b.jpg (10.5 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg 925762465_l.jpg (41.9 KB, 22 pogleda)
Tip Fajla: jpg Hello_Kitty_Taiwan_EVA_Airways.jpg (25.7 KB, 12 pogleda)
Morpheus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 12:44   #24 (permalink)
no shit sherlock!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,867
Vuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosan

hmm pitanje je trebalo glasit..a zashto su zhene lude za vuxsom..zar je takav papak?
a se ne sjećate rkitty iz nfsa undergrounda?
A kiss from you to me
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 14:03   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 26
Poruka: 2,786
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

fuj
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 14:44   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 24
Poruka: 4,771
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Znam ja kae ovo bilo... Gledam neki dan dokumentarac dan iz života Tere Patrick, žena je manično luda za ovim čudom, ima sobu ispunjenu HK stvarima... To je i Kiki vidio taj dokumentarac, pa kao "sve ženske" su lude...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 16:42   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

znam jednu koja nije:
http://www.croportal.net/forum/korisnik/misic/
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 17:22   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 24
Poruka: 942
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

meni se ne sviđa,ovo mi je puno slađe

Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 17:30   #29 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 27
Poruka: 10,767
Wamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijama

Meni je slatko zbog toga što je kitty. Nitko nije rekao da se treba pretjerivat. Imam jedan privjesak i to sam dala maci da se igra s time. Ono gore je pretjerivanje...

E da i Diddle je sladak isto, imam ga na ekranu mobitela

Uostalom šta imate protiv toga. Vi ko fol niste poludili kad su bili oni pokemoni, jebote znam dečka koji je inače normalan, ali kad su bili pokemoni ko malo dijete bi se veselio..

Ubijate zabavu

Zadnji Uredio Wamp : 26-09-07 u 17:41.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 17:40   #30 (permalink)
no shit sherlock!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,867
Vuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosan

jebem ti švabe..za svaki fakin rođendan dobim njegvu čestitku...
a ova kiti je kakti dobra pica..ovaj mačkica..aka pussy...a ustvari je..znash kakve su zhenske..kao nish one nisu krive..
A kiss from you to me
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crtici, cute, hello kitty

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114