| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Hello Kitty Fan Club u Društvo forumu; to je japansko sranje, plišana igračka, posvuda imaš to, u mcdonaldsu happy meal, odjeća i obuća, hello kitty kolekcija, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| no shit sherlock! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty hmm pitanje je trebalo glasit..a zashto su zhene lude za vuxsom..zar je takav papak? a se ne sjećate rkitty iz nfsa undergrounda?
__________________ Why can't each of us in the world ever see, "The best things in life are free" Little sounds of laughter or one hug, a smile A kiss from you to me |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 2,786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty fuj
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 24
Poruka: 4,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty Znam ja kae ovo bilo... Gledam neki dan dokumentarac dan iz života Tere Patrick, žena je manično luda za ovim čudom, ima sobu ispunjenu HK stvarima... To je i Kiki vidio taj dokumentarac, pa kao "sve ženske" su lude... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty znam jednu koja nije: http://www.croportal.net/forum/korisnik/misic/ |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 01-10-05 Godina: 27
Poruka: 10,767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty Meni je slatko zbog toga što je kitty. Nitko nije rekao da se treba pretjerivat. Imam jedan privjesak i to sam dala maci da se igra s time. Ono gore je pretjerivanje... E da i Diddle je sladak isto, imam ga na ekranu mobitela ![]() Uostalom šta imate protiv toga. Vi ko fol niste poludili kad su bili oni pokemoni, jebote znam dečka koji je inače normalan, ali kad su bili pokemoni ko malo dijete bi se veselio.. Ubijate zabavu ![]()
__________________ Nekada gradiš zidove oko sebe, ne da zadržiš ljude vani, nego da vidiš kome je dovoljno stalo da ih sruši. Zadnji Uredio Wamp : 26-09-07 u 17:41. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| no shit sherlock! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty jebem ti švabe..za svaki fakin rođendan dobim njegvu čestitku... a ova kiti je kakti dobra pica..ovaj mačkica..aka pussy...a ustvari je..znash kakve su zhenske..kao nish one nisu krive..
__________________ Why can't each of us in the world ever see, "The best things in life are free" Little sounds of laughter or one hug, a smile A kiss from you to me |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtici, cute, hello kitty |
« pokloni
|
Ugradnja ekstenzije »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:49.