Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Hello Kitty Fan Club u Društvo forumu; ok, slatko je! NOT...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-07, 18:49   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 26
Poruka: 309
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial
Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty

ok, slatko je! NOT
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 23:02   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 102
Idioglossia se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Idioglossia

Na jednom forumu sam bila u Kill Kitty klanu
Dovoljno?
Idioglossia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 13:23   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 27
Poruka: 3,548
carica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobar

Ma ko je lud za tim? bljak
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 13:29   #34 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 960
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

..............meni je to bzvz............
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 14:07   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 926
Ulysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auru

Ocito ovdje na forumu su se slabo citale slikovnice...pa Kitty je stara maca kojih 20ak i vise godina i uvijek je odusevljavala svojim minimalizmom. Lakoca pamcenja dogdjaja bez suvisnih detalja, naglasak na bitnom, a ne danas di otvoris slikovnicu i nemas pojma koji je k tom zmaju koji se razlijeva preko dvije stranice i hvata dugu za rep i ne znam kaj...ono nek djeci uvale Dalija i trip u usta i kaj ce se mucit sa jasnim informacijama.
Kitty mi je suuuper....a ionak imam fetish na kricavo roze detalje. A danasnje pretjerivanje nije vezano samo uz Kitty, vec uz svaki lik koji ima neku reputaciju. Lutkice, gace, vibratori i ostale pizdarije cisto su dokaz potrosackog drustva...ja jos uvijek volim negirati tu stranu u sebi...ponekad cak i uspijem.
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 14:12   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 3,548
carica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
Ocito ovdje na forumu su se slabo citale slikovnice...pa Kitty je stara maca kojih 20ak i vise godina i uvijek je odusevljavala svojim minimalizmom. Lakoca pamcenja dogdjaja bez suvisnih detalja, naglasak na bitnom, a ne danas di otvoris slikovnicu i nemas pojma koji je k tom zmaju koji se razlijeva preko dvije stranice i hvata dugu za rep i ne znam kaj...ono nek djeci uvale Dalija i trip u usta i kaj ce se mucit sa jasnim informacijama.
Kitty mi je suuuper....a ionak imam fetish na kricavo roze detalje. A danasnje pretjerivanje nije vezano samo uz Kitty, vec uz svaki lik koji ima neku reputaciju. Lutkice, gace, vibratori i ostale pizdarije cisto su dokaz potrosackog drustva...ja jos uvijek volim negirati tu stranu u sebi...ponekad cak i uspijem.
Najdublje isprike, ali ja sam čitala slikovnice i meni su se čitale, ali one sa mačkom u čizmama, crvenkapicom (ne Plavokapicom-bolesnoća), pepeljugom i slično, jednostavno mi to nije nekaj posebno i ne sjećam se baš nekak toga od prije 20-ak godina
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 15:12   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 926
Ulysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auruUlysea ima spektakularnu auru

Ma ok je voljeti il ne, svidjeti il ne...ni meni se ne svidja Miki Maus pasteta ili Hlapic hrenovke, a stvarno volim Mikija i skvadru, Hlapica, itd...samo zelim staviti naglasak na ono sto je bila Kitty u pocetku. A ne na to u sto se pretvorila sada...dobar proizvod.
(btw. obozavam slikovnice, crtane likove, animacije...tako da ne bih raspredala o likovima generalno, vec ovdje samo o Kitty...koja je meni bila super! Sarkazam sa isprikom je nepotreban. Eto!)
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 16:28   #38 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 10,767
Wamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijama

Ja obožavam majice sa crtanim likovima. Iako ću skoro 25. Ja sam ženska verzija Petra Pana, vječno dijete
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 17:02   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 18
Poruka: 1,292
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Meni to nije slatko, nego je smješno! Još pogotovo s tom facom umiljate mačkice!!!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 17:43   #40 (permalink)
moderatorica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 8,480
teica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosan

Tko je to?!
Ja da nisam ovu temu ovorila ne bi imala pojma da takvo što postoji. Mislila sam da su japanci (ili kinezi ) završili sa tim stvarima onda kada je s "in-liste" nestao Tamagochi (ili kako se ono sranje zvalo koje mi je umrlo nakon dva dana??).

Svašta li.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crtici, cute, hello kitty

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114