| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Help izbjegavam frendove/ice u Društvo forumu; ajde ljudovi plizz pomozite!!! ovako sjebala sam gadno i evo da se sama popljujem tak da vi netrebate pljuj pljuj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 162
![]() | Help izbjegavam frendove/ice ajde ljudovi plizz pomozite!!! ovako sjebala sam gadno i evo da se sama popljujem tak da vi netrebate pljuj pljuj glupa sam! A sad o chem se radi-hmmm duga pricha pa chu je probat skratit! Ovako zavrshila sam sednju shkolu prie 4 godine (briem) imala sam jako puno frendova,i do dobri frendica,obozhavala sam ih i josh uvjek...normalno vidjali smo se svaki dan i nakon shto smo maturirali sve manje... Za to vrjeme dok se bash i nismo vidjali ja sam hmm imala problema ugl. nemrem se sad izvlachit na to al...To su bili cuganje,party,droga itd i sam me to zanimalo,pochela sam izbjegavat malo po malo sve,tu i tam sam se javljala i onda sve rjedje...I na kraju sam "izgubila" mob pa im se nisam mogla javit,pa me nie bilo doma kad su me zvali,i tak je proshla godina dana,da se nismo vidli chuli nishta!Nisu znali jesam zhiva ili mrtvanishta..Mogla sam im se nekak javit al uvjek je bilo budem sutra i tak je vrjeme prolazilo i meni je bilo opche se bed javit...Briala sam ubit che me...Falili su mi jako,svaki dan sam mislila na njih,da kaj ak ih sretnem jedan dan na cesti pa kaj chu im rech zash se ne javljam a tak smo si bili super!Onda jedan dan doshli su mi pred vrata ja ostala paff briala sam sad che me popljuvat,al ne sve su mi oprostili i ja sam obechala da vishe to nechu nikad napravit!Kamen mi je pao sa srca,bila sam sretna... I opet ista stvar par mjeseci sam se javljala i opet sam prestala,opet broj promjenila!onda smo se vani sreli i opet su mi oprostili ja bila sretna opet obechala javljat chu se i opet sam sjebala...Evo to je bilo za novu godinu od tad im se nisam javila,opet sam kak oni vele propala u zemlju...A tak im se ochu javit jer mi fale al tak mi je bed,sram,starh jer nem pojma kaj che mi opet past na pamet i da opet ih ne pochnem izbjegavat ni krive ni duzhne...Ajd da su mi nesh napravili u zhivotu loshe pa da ih zato izbjegavam,al ne oni su meni sam pomogli a ja ih glupacha odjebavam... I to ne samo njih vech izbjegavam i bivshe kolegice,zhene dobre za koje sam radila,koje su mi ko mama bile... I kad ih sretnem bed,nemam im kaj rech na pitanje da zash im se ne javljam... Priem sam u mobu imala 200 brojeva a danas 10,prie sam imala 20 dobrih prijatelaj sad 2... Fakat neznam kaj da radim!!!! Kak da im se sad opet javim? Kaj sa im velim? kaj? kak da to svoje ne javljanje objasnim!? da im velim gle chudna sam i kaj oprostite mi OPET?!!! DAJTE NEKI SAVJET!
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Celebrity | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE a zasto zelis stupiti s njima u kontakt ako i sama kazes da ne znas sta bi vise pricala s njima?! mozes imati 200 brojeva u mobu i da ti se nitko ne javi kad ti treba,a mozes imati 2 i znati da su uvijek tu za tebe! savjet ne postoji osim da si malo poslozis kockice u glavi i shvatis sta zelis,a sta ne zelis!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE Citat:
al fakat neznam zashto... jednostavno kak da objasnim ja nema filing da je proshlo tak dugo,imam filing ko da smo se nedavno vidli... a nismo i bog zna kaj im se deshavalo u tom preiodu mozhda su trudne,udane,sve me zanima a opet me nesh kochi da im se javim...![]()
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 339
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE nisam skužila ili nisi navela razlog zašto svaki put iznova prekineš vezu s njima i zašto se nakon nekog vremena prestaneš javljat? jer razlog mora postojat...
__________________ Postoje noci kad suze same teku, kad covjek umire od boli, kad nema snage da moli, a osjeca samo jedno; da nekog voli... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
jednostavno mi tak dodje i onda kad skuzhim da je proshlo pun k... vremena sram me se opet javit... bash zato jer im nemrem objasnit zash im se ne javljam... chudna sam to je razlog... fakat me muchi to,evo od nove godine skupljam hrabrosti da im se opet javim... i nikak,uvjek budem sutra neki izgovor...
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE Citat:
Onda kada ste otišli u Milano, oduzeo ti je putovnicu i predao te drugim ljudima (koje je nazvao skautima na modele). Tek si kasnije skužila da su ti skauti zapravo albanski svodnici i da ćeš morati za njih odrađivati svoju vizu za Italiju. Nekako si im uspjela uteći, niti sama ne znaš kako (jer si bila nardogirana ili šta već - nešto bubni i poštedi se izmišljanja detalja), pa si raznim autostopovima stigla do Rima (ubaci prstohvat prostitucije kao platežno sretstvo autoprevoza), dobauljala do hrvatske ambasade, razotkrila albansku mafiju i trgovce ženama i napokon stigla doma. ![]() Eto ti opravdanja! I ne samo da će ti oprostiti nego si ubila cijelu jednu kavu sa ovom pričom, ispala si i žrva i junakinja. A onaj tko ti nakon ove priče ne oprosti nije materijal za prijatelja. Ok? ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() strashno lol-chinaahh trebam sad to sve nashtrebat na pamet... ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 339
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE vidolinho et smislio cijeli scenarij i no problem ![]() pa gle ak toliko vremena uvijek prođe i ti im se uvijek prestaneš javljati, očito nemaš potrebe družiti i biti s njima... a ak sad imaš osjećaj da bi im se trebala javiti bolje ne čekaj jer proći će još više vremena, a od toga neće biti ništa... a što da im kažeš, smisli nešto ak ne možeš bit iskrena... al kad bi i bila iskrena šta bi mogla reć? ... "vrijeme brzo prođe i ja se ne uspijem snaći da vam se javim?" ![]()
__________________ Postoje noci kad suze same teku, kad covjek umire od boli, kad nema snage da moli, a osjeca samo jedno; da nekog voli... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 123
![]() ![]() , Isuse Bože! Koja drama! Ti bi mogla početi smišljati scenarij za 5. sezonu Zabranjene ![]() ![]() ![]() !
__________________ Mmm... Danilo... Mmm... ![]() ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
pa kuzhish kaj god da velim ne opravdava moja djela,prie sam se "izvukla" zato kaj sam bila hmm pa u svemu loshem i bila sam sjebana,imala sam razloga za ne javljanje,al sad nemam sretna sam,imam poso,ne drogiram se sve je 5... i kaj da im velim... sad sam pak pre sretna pa vam se nisam stigla javit... ma joj... meni treba psihijatar ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: izbjegavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:51.

a nismo i bog zna kaj im se deshavalo u tom preiodu mozhda su trudne,udane,sve me zanima a opet me nesh kochi da im se javim...

strashno lol-china