| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Help izbjegavam frendove/ice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mmmdanny , Isuse Bože! Koja drama! Ti bi mogla početi smišljati scenarij za 5. sezonu Zabranjene ! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| wayward | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE hmm, ko je ovdje lud, mogla, OT a da mi tebe upoznamo sa jednim frendom iz Vrbovca, Vatrić aka VuXs, mislim da ste slični, ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE no pa javi im se sad odmah.. sto ti ima uopce bit bed? vec su se ionako navikli da na tebe bas i ne mogu racunat da ces bit s njima malo duze vrijeme neg ocito sam kad ti pofali drustvo...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 133
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE Citat:
![]() ![]() ![]() !
__________________ Mmm... Danilo... Mmm... ![]() ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE a kako si se ti uspio prepoznati u tom postu, molimte? ![]() btw. oboje mozete koristit ovaj gumbic za multi quote ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 133
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE Aha, joj sorry, zaboravio sam da si ti tu glavna uloga! Joj, svašta sam ti htio napisati u vezi toga, ali sam sve zaboravio! Čekaj da se prisjetim, pa ti napišem... ...
__________________ Mmm... Danilo... Mmm... ![]() ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE Citat:
![]()
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbjegavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:21.

!