| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Help izbjegavam frendove/ice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor a kako si se ti uspio prepoznati u tom postu, molimte? btw. oboje mozete koristit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 133
![]() | Citat:
Citat:
__________________ Mmm... Danilo... Mmm... ![]() ![]() Zadnji Uredio daidza : 07-07-08 u 21:23. | ||
| | |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE prijatelja imaj malo, ali dobrih tako da...
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE ajme psihoterapije pa cura je ionako sve navela već ![]()
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE a dechko mi oche pomoch... sam kaj onak ak si sama nemrem pomoch onda... ja celi dan razbijam glavu s tim pa mozhda bum nesh napokon i poduzla...
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE tochno se radi o oko uff dosta 20/30 osoba,al do 4 frendice i 3 frenda mi je jako stalo...
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbjegavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:18.