| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Help izbjegavam frendove/ice u Društvo forumu; Sorry, ali ja mislim da postoji razlog zašto izbjegavaš te frendove i frendice, i vjerujem da si bar jednim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE Sorry, ali ja mislim da postoji razlog zašto izbjegavaš te frendove i frendice, i vjerujem da si bar jednim djelom svjesna tog razloga... ... je li moguće da se zbog bilo kojeg razloga u njihovom društvu ne osjećaš ugodno
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE mmmdanny-ne sam smo frendovi i nishta vishe... latoa-uvjek sam se osjechala ugodno u njihovom drushtvu,al mi je bio bed kad su svi oni zaposlili,il fax pocheli vodit svoj zhivot i sve to kaj ide nakon srednje,a ja sam i dalje klosharila i idalje imala probleme... al sad ih vishe nemam al opet me kochi da im se javim...
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE eto sad znamo i razlog ![]() Problemi su prošli, a bed ostao... Curo pokreni se, ljudima je uvijek drago kad im se javi netko koga dugo nisu vidili - virujem da će i njima... Nema druge nego pojedi limun (namisti osmjeh) i kreni, sretno ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE jednostavno moraš znat što te koči da bi si mogla pomoć i skupit snage i hrabrosti da im se javiš... EDIT: a i ja sam uvjerena da će im bit drago da im se javiš, jer sumnjam da im je nakon svega što ste prošli stalo da se ljute na tebe...
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE fala vam,puno ![]() nema mi druge neg pokrenut se sutra ih zovem,a vi mi drzhite fige... al iskreno ak me opet zhele za frendicu onda im svaka chast... i nechu vishe sjebat...
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 133
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE Citat:
!
__________________ Mmm... Danilo... Mmm... ![]() ![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE Citat:
![]()
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 133
![]() | Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE [quote=dancing skvo;1032089]fakat si ovo ljepo napisao,tochno ono kaj mi je u glavi al nikak da tak nesh Ma nemaš bada, samo drži glavu uspravno i sve će biti OK! ![]() ![]() ![]() !
__________________ Mmm... Danilo... Mmm... ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbjegavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:10.

!