Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Help izbjegavam frendove/ice u Društvo forumu; Sorry, ali ja mislim da postoji razlog zašto izbjegavaš te frendove i frendice, i vjerujem da si bar jednim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-07-08, 21:50   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,268
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru
Re: HELP IZBJEGAVAM FRENDOVE/ICE

Sorry, ali ja mislim da postoji razlog zašto izbjegavaš te frendove i frendice, i vjerujem da si bar jednim djelom svjesna tog razloga...

... je li moguće da se zbog bilo kojeg razloga u njihovom društvu ne osjećaš ugodno
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 21:58   #32 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika dancing skvo

Datum registracije: 18-06-08
Godina: 21
Poruka: 154
dancing skvo se izdvaja iz mase

mmmdanny-ne sam smo frendovi i nishta vishe...

latoa-uvjek sam se osjechala ugodno u njihovom drushtvu,al mi je bio bed kad su svi oni zaposlili,il fax pocheli vodit svoj zhivot i sve to kaj ide nakon srednje,a ja sam i dalje klosharila i idalje imala probleme...

al sad ih vishe nemam al opet me kochi da im se javim...
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 22:05   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,268
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

eto sad znamo i razlog

Problemi su prošli, a bed ostao...
Curo pokreni se, ljudima je uvijek drago kad im se javi netko koga dugo nisu vidili - virujem da će i njima...

Nema druge nego pojedi limun (namisti osmjeh) i kreni, sretno
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 22:05   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-06-08
Poruka: 304
hayde22 je zabranio reputaciju

jednostavno moraš znat što te koči da bi si mogla pomoć i skupit snage i hrabrosti da im se javiš...

EDIT: a i ja sam uvjerena da će im bit drago da im se javiš, jer sumnjam da im je nakon svega što ste prošli stalo da se ljute na tebe...
hayde22 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 22:18   #35 (permalink)
Regularni forumas

fala vam,puno
nema mi druge neg pokrenut se sutra ih zovem,a vi mi drzhite fige...

al iskreno ak me opet zhele za frendicu onda im svaka chast... i nechu vishe sjebat...
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 22:27   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-07-08
Godina: 17
Poruka: 133
mmmdanny

Citat:
Pravi autor: dancing skvo Pogledaj Poruke
mmmdanny-ne sam smo frendovi i nishta vishe...

latoa-uvjek sam se osjechala ugodno u njihovom drushtvu,al mi je bio bed kad su svi oni zaposlili,il fax pocheli vodit svoj zhivot i sve to kaj ide nakon srednje,a ja sam i dalje klosharila i idalje imala probleme...

al sad ih vishe nemam al opet me kochi da im se javim...
Da, tako je! Sama si sada rekla razlog! Tebi je bad družiti se s njima, jer smatraš da su bolji od tebe! A vjeruj mi, ako je netko išao 20 g. u školu, ne mora značiti da je idiličan/idilična i da je savršena, a ti si samu sebe odbacila, jer si imala osjećaj da ništa ne vrijediš pošto su svi oni išli dalje, a ti si ostala na mjestu! To ne mora značiti da si loša kao osoba i da ništa ne vrijediš! Baš suprotno! Možda bi ti čak i bolje prošla u životu od njih, jer su oni "učili", a ti "preživljavala!" Gle malička, želim ti samo reći da ako su oni tako dobri kako ih veličaš da im se javiš početnom porukom tipa: "Ej, kaj radiš? Kaj ima? Fakat se već dugo nismo čuli..." Ako ti ništa ne odg., znači da nemaju para ili da ti se ne žele javiti, a ako do sutra ništa ne odg., pošalji slijedeću poruku: "Ej, znam da nije bilo fer od mene što vam se dulje vrijeme nisam javljala, ali imala sam neke krize i probleme s kojima sam se suočila i razriješila ih! U tim tamnim trenucima mi nikada ti i škvadra/ekipa/društvo nikada niste izlazili iz glave! Kada god bi doprijela do vas i izronila iz same sebe, tada bi i potonula natrag u bezdan! Sada sam se odlučila vratiti, ali ovoga puta zauvijek! Shvatila sam tko su mi pravi prijatelji i gdje mi je mjesto! Duže vrijeme sam bila u badu i osjećala se odbačenom, ali sam skupila sada snage da vam se javim i da vam se ispričam što sam vas ignorirala! Da li bi se stvari mogle vratiti na staro, jer mi stvarno nedostajete? Dajte mi barem probni rok da vam dokažem da sam se promijenila i da sam spremna ići dalje, ali ovoga puta s vama..." Evo... Ako ih ovo ne uvjeri, ne znam kaj će onda dr., ako ovo neće! Napravi to! !
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 22:31   #37 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: mmmdanny Pogledaj Poruke
Da, tako je! Sama si sada rekla razlog! Tebi je bad družiti se s njima, jer smatraš da su bolji od tebe! A vjeruj mi, ako je netko išao 20 g. u školu, ne mora značiti da je idiličan/idilična i da je savršena, a ti si samu sebe odbacila, jer si imala osjećaj da ništa ne vrijediš pošto su svi oni išli dalje, a ti si ostala na mjestu! To ne mora značiti da si loša kao osoba i da ništa ne vrijediš! Baš suprotno! Možda bi ti čak i bolje prošla u životu od njih, jer su oni "učili", a ti "preživljavala!" Gle malička, želim ti samo reći da ako su oni tako dobri kako ih veličaš da im se javiš početnom porukom tipa: "Ej, kaj radiš? Kaj ima? Fakat se već dugo nismo čuli..." Ako ti ništa ne odg., znači da nemaju para ili da ti se ne žele javiti, a ako do sutra ništa ne odg., pošalji slijedeću poruku: "Ej, znam da nije bilo fer od mene što vam se dulje vrijeme nisam javljala, ali imala sam neke krize i probleme s kojima sam se suočila i razriješila ih! U tim tamnim trenucima mi nikada ti i škvadra/ekipa/društvo nikada niste izlazili iz glave! Kada god bi doprijela do vas i izronila iz same sebe, tada bi i potonula natrag u bezdan! Sada sam se odlučila vratiti, ali ovoga puta zauvijek! Shvatila sam tko su mi pravi prijatelji i gdje mi je mjesto! Duže vrijeme sam bila u badu i osjećala se odbačenom, ali sam skupila sada snage da vam se javim i da vam se ispričam što sam vas ignorirala! Da li bi se stvari mogle vratiti na staro, jer mi stvarno nedostajete? Dajte mi barem probni rok da vam dokažem da sam se promijenila i da sam spremna ići dalje, ali ovoga puta s vama..." Evo... Ako ih ovo ne uvjeri, ne znam kaj će onda dr., ako ovo neće! Napravi to! !
fakat si ovo ljepo napisao,tochno ono kaj mi je u glavi al nikak da tak nesh srochim... puno fala fala fala...
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 22:39   #38 (permalink)
Regularni forumas

mmmdanny

[quote=dancing skvo;1032089]fakat si ovo ljepo napisao,tochno ono kaj mi je u glavi al nikak da tak nesh Ma nemaš bada, samo drži glavu uspravno i sve će biti OK! !
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 22:43   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-06-08
Poruka: 304
hayde22 je zabranio reputaciju

svaka čast danny
hayde22 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 22:48   #40 (permalink)
Regularni forumas

mmmdanny

Hvala! Samo tipkam ono kaj mi je na umu!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izbjegavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114