| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi higijenski ulosci ili tamponi? u Društvo forumu; Obožavam tampone jer me ne smezaju kao ulošci Mjenjam ih svaka 3 sata i to je super...jedino ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 165
![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? ajme ljudi...... pa normalno tamponi!!! bar preko ljeta... u pocetku sam imala problema sa umetanjem.... sjecam se kad sam ih prvi put stavila (s 14-15 godina mislim da sam tad imala 6-u mjesecnicu po redu) ... dakle, prvi tampon u svom zivotu sam stavila tako da sam ga gurnula samo da mi "zakrpa" rupu... svaki pet min sam isla provjeravat jel mi na mjestu.... i nikako ja skuzit kako to ide, a moja big sister mi se smije ko luda i vice mi iz dnevne "glupaco ne ide ti to tako, moras do kraja"... (sva sreca, tajo mi radio negdje pa ga nije bilo tjedan dana, tocnije nije morao slusati nase kokodakanje)..... na nekom drugom forumu sam procitala nesto tipa " ne mogu zamisliti da djevojcice od 14 god koriste tampone... tako su mlade, a osim toga mogu prestat bit djevice" smijala sam se ko luda..... ja sam koristila tampone kad sam bila djevica ( uff davno je to bilo) i koliko sam "osjetila" himen mi nije puko.... (osim toga i kad sam prestala bit djevica nisam osjetila da je ista puklo hi-hi) ... meni ta "trakica" (himen) nista nije znacila, da mi je i pukla od tampona svejedno mi je, jer mislim da sam ja djevica (citaj nekad bila) nece odlucit neki himen, vec jesam li se pojeb... ili ne... iako ni sama ne znam zakaj sam ovo napisala posto ste svi odavno izgubili nevinost..... malo sam se preplasila (citaj usrala sam se) nekih komentara ovdje u vezi tampona (nije da to nisam prije znala... ali kad procitam to.....hmmm puno mi gore zvuci procitati nego cuti..) pa onda tko predlaze tampne a tko uloske???? da vidimo tko ce imat vise glasova.... ![]()
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: higijenski ulosci ili tamponi? tamponi of course..ne mogu bez njih...onda kad ih nosim i zaboravim da imam mengu...znam da nisu zdravi..al kad su ovakve vrućine nema teoriju da imam uloške...fuj..osjećaš se ko zasran....ahaha
__________________ Ja nikada ne pijem,osim kad sam sama ili sa prijateljima! |
| | |
![]() |
| Tagovi: higijenski, tamponi, ulosci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:47.