| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi higijenski ulosci ili tamponi? u Društvo forumu; O joooooj sad mi je zlo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? Meni su tamponi spas...i nisu uopće štetni ako se često mijenjaju...ne volim bit "umuljana"...a pogotovo šta ću ljeti na moru...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? Citat:
Šta znači "umuljana"? Prevod molim!!! Želio bih znat, dobro mi taj izraz zvuči ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? Kako to misliš da pitam ženu? Pa žene ovde vjerovatno za istu situaciju koriste drugačiji izraz... zato bih želio znat značenje izaraza "umuljana" da ga znam proširit i po svom gradu Dajte prevedite mi, pliiiiz! |
| | |
![]() |
| Tagovi: higijenski, tamponi, ulosci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 21:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:20.