| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi higijenski ulosci ili tamponi? u Društvo forumu; Ovo je ošlo of top. Pa vam evo i jedna slika: http://www.emailgoodies.faketrix.com...ng-showing.jpg ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Nježni predator | Re: higijenski ulosci ili tamponi? Ovo je ošlo of top. Pa vam evo i jedna slika: http://www.emailgoodies.faketrix.com...ng-showing.jpg Obrati pažnju na lijevu. Zadnji Uredio Kristijan : 18-05-06 u 19:23. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? JA PREFERIRAM ULOŠKE ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter | Re: higijenski ulosci ili tamponi? koristim uloške..al eto sad kad dobjem mengu stavit ću tampon..pa da vidim kak je to!! mada me uvik strah bilo da nebi osto unutra..
__________________ Život je jedna velika pustolovina,stoga svaki dan treba iskoristiti maximalno!!!!!! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? ja nikad nisam ni probala tampon... meni se to čini užasno... al ko voli nek izvoli... ja preferiram uloškeeeee
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? Tampon mi je bolji. Nekako mi se cini higijenskiji, ne moram gledat nista crveno svaki put kad idem na wc,kakav je slucaj s uloskom. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: higijenski ulosci ili tamponi? Ja uvijek tampone, i vise volim tampone, nekak sam komotnija, i mogu nositi sto hocu, i mogu se kupati...
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: higijenski ulosci ili tamponi? Citat:
![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: higijenski, tamponi, ulosci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 21:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:22.

Život je jedna velika pustolovina,