| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi higijenski ulosci ili tamponi? u Društvo forumu; laički "zamislite si ovako: gornji probavni putevi, znaci usta,zdrijelo,jednjak, imaju sluznicu koja sama luci sluz. isto kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | laički "zamislite si ovako: gornji probavni putevi, znaci usta,zdrijelo,jednjak, imaju sluznicu koja sama luci sluz. isto kao i oni dolje putevi u koje vi sibate vatu. medjutim, s obzirom da priroda zna da cete vi u ove prvo navedene gurati suhe stvari tipa hrana, dala vam je zlijezde slinovnice. zasto? zato da po potrebi pojacaju vlazenje tih puteva, da se nebi ogulila sva sluz i ostalo tkivo izlozeno struganju i sigurnim infekcijama.takodjer i da odma agresivnim enzimima napadne sva strana tijela koja tamo nebi smjela biti. medjutim, vasi vaginalni i ini putevi nemaju zlijezde slinovnice koje bi pojacale ovlazivanje i kompenzirale za te sve grozno suhe stvari koje vi stavljate nutra. jer priroda nije predvidjela OB. (alwaysi su nesto drugo po meni, doci cu i do toga) dakle, vi stavite tampon, koji je OB napravio tako da bude suh ko sahara da bi mogao upiti sto vise krvi. ogulite na putu unutra svu sluz i vlagu, i tampon dapace i dalje nastavi susiti tkivo oko sebe. tkivo u neredu reagira, kapilare na drugom mjestu vise pucaju, krvarenje je jace. nije iskljuceno ni da bi ta krv trebala kompenzirati nedostatak vlage i sprijeciti infekciju. imajte na umu da je tu imuni i stresni odgovor tijela vrlo JAK jer se po svaku cijenu pokusavaju zastiti rasplodni organi. takodjer, ozbiljno smatram da je lako moguce da silni konzervansi i dodane tvari u tamponima i uloscima znatno djeluju na odgovor tkiva. sva ona sranja o tekucini koja ide u gel, ovakvom trajanju onakvom trajanju imaju svoju cijenu. pogledajte si klince koji nose platnene pelene i statistiku o djecjem osipu. ista stvar je i ovdje. samo sto se vi izlazete puno vecem riziku infekcija i gljivicnih upala. "
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? ma ko da ja to ne znam. Šta, pa nije zdravo ni gurnuti neku padelu i nositi je sedam dana. A i može se pomaknuti malo s grlića pa da mi sve procuri sa strane. Znam da je i ob smeće i allways, ali bogami mi je i ta čašica glupost. Ali hvala na informations ![]() |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? Citat:
inače ne može se izvrnutijer radi na principu vakuuma... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-04-07 Lokacija: Čakovec Godina: 24
Poruka: 19
![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? Sad sam na ulošcima šta me jako živcira .Sad ću prć na tampone sigurno samo ne znam koje...Jedva čekam .U ulošcima sam potpuni invalid i sjedit u mokrom bbbbuuuuuuuu. |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-04-07 Lokacija: Čakovec Godina: 24
Poruka: 19
![]() | Re: higijenski ulosci ili tamponi? Citat:
![]()
__________________ I'm real Drama Queen.I love Xtina. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: higijenski, tamponi, ulosci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 21:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:07.

.Sad ću prć na tampone sigurno samo ne znam koje...Jedva čekam .U ulošcima sam potpuni invalid i sjedit u mokrom
bbbbuuuuuuuu.