Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi hitna pomoć u Društvo forumu; e ovak,nadam se ce mi netko od vas moci reci sta da radim.uzasno me svrbi 'tamo dolje'.sve ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-10-08, 16:07   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 8
ana2401 je zabranio reputaciju
hitna pomoć

e ovak,nadam se ce mi netko od vas moci reci sta da radim.uzasno me svrbi 'tamo dolje'.sve je jako crveno i imam iscjedak.pronasla sam na netu da se radi o gljivicnoj infekciji.e sad me zanima dali mogu to namazati plimycolom.?pise da se lijeci tom kremom,ali neznam da li mogu to napr bez preporuke ginekologa.nebi htjela ic ginekologu jer me uzasno strah toga.molim vas,pomagajte.
ana2401 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-10-08, 16:20   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,630
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi
Re: hitna pomoć

odmah ginekologu, doktoru kome vec, cega te uzasno strah?
Odgovori sa citatom
Star 12-10-08, 17:20   #3 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: ana2401 Pogledaj Poruke
e ovak,nadam se ce mi netko od vas moci reci sta da radim.uzasno me svrbi 'tamo dolje'.sve je jako crveno i imam iscjedak.pronasla sam na netu da se radi o gljivicnoj infekciji.e sad me zanima dali mogu to namazati plimycolom.?pise da se lijeci tom kremom,ali neznam da li mogu to napr bez preporuke ginekologa.nebi htjela ic ginekologu jer me uzasno strah toga.molim vas,pomagajte.
Da, ja sam to imala i s time sam mazala, prepisao mi je doktor opće prakse.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-10-08, 17:34   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

omg odi ginekologu zeno. za gljivice trebas pit tabletice i koristit vaginalete.

gljivice mogu biti jako neugodan problem koji te moze muciti godinama ako ih ne lijecis kako treba.

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-08, 18:22   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-08-08
Poruka: 6
dolce&g se izdvaja iz mase

ODMAH GINEKOLOGU!
nemas se cega bojati...

svi ostali, lijecnik opce prakse, ljekarnik.. rjesit ce problem privremeno...
dolce&g je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-08, 18:38   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
avelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: ana2401 Pogledaj Poruke
Draga.. odi ginekologu ,ne moras se bojat..i ne mora te biti sram , to je nešto sto se i meni desilo i vecini cura...
Nemoj na svoju ruku ništa uzimat ,jer ginekologu ceš morat kad tad.. On/ona ce ti objasnit usput najbolje o cemu se radi , i dat ce ti nesto protuupalno !
Zaista nemaš se cega bojat!
avelana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 16:49   #7 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
odmah ginekologu, doktoru kome vec, cega te uzasno strah?
pa neznam ni ja tocno
jednostavno cijelog tog odlaska kod ginekologa i neznam kak bi mami rekla to.
ana2401 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 16:53   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,630
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

što kako bi mami rekla? valjda joj je tvoje zdravlje najvažnije a ovo nije obicna prehlada, reci sta je i odi to rijesiti dalje
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 17:12   #9 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
što kako bi mami rekla? valjda joj je tvoje zdravlje najvažnije a ovo nije obicna prehlada, reci sta je i odi to rijesiti dalje
neznam kak bi mami rekla da bi trebala ic kod ginekologa.opcenito ne pricamo o stvarima sto se tice seksa,ginekologa i slicno.vec sam spavala sa deckom(imam 16 godina) a ona to ne zna,pa kad bih otisla kod ginekologa to bi ona saznala pa bi vjerojatno bilo problema.strah me je i njezine reakcije na to sve.
ana2401 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 21:09   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

gle, tvoja mama ce uvijek biti UZ TEBE sto god ti napravila, koliko god tebi i njoj bilo neugodno o bilo cemu takvom razgovarat

uostalom, valjda imas neku frendicu koja je bila kod gineka, pa mozes otici s njom kod njezinog ili nekog drugog gineka.

bitno je da odes.. nemoj smisljat koje kakve izgovore

btw. ako si se sexala bez kondoma, lako moguce da i tvoj decko ima gljivice tako da i njemu treba krema. ako se ne budete lijecili medjusobno cete si to prenosit jos pitajboga koliko dugo.

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114