| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi hitna pomoć u Društvo forumu; e ovak,nadam se ce mi netko od vas moci reci sta da radim.uzasno me svrbi 'tamo dolje'.sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 8
![]() | hitna pomoć e ovak,nadam se ce mi netko od vas moci reci sta da radim.uzasno me svrbi 'tamo dolje'.sve je jako crveno i imam iscjedak.pronasla sam na netu da se radi o gljivicnoj infekciji.e sad me zanima dali mogu to namazati plimycolom.?pise da se lijeci tom kremom,ali neznam da li mogu to napr bez preporuke ginekologa.nebi htjela ic ginekologu jer me uzasno strah toga.molim vas,pomagajte. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hitna pomoć odmah ginekologu, doktoru kome vec, cega te uzasno strah?
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| P.I.M.P. | Re: hitna pomoć Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: hitna pomoć omg odi ginekologu zeno. za gljivice trebas pit tabletice i koristit vaginalete. gljivice mogu biti jako neugodan problem koji te moze muciti godinama ako ih ne lijecis kako treba.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hitna pomoć Citat:
Nemoj na svoju ruku ništa uzimat ,jer ginekologu ceš morat kad tad.. On/ona ce ti objasnit usput najbolje o cemu se radi , i dat ce ti nesto protuupalno ! Zaista nemaš se cega bojat! ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hitna pomoć što kako bi mami rekla? valjda joj je tvoje zdravlje najvažnije a ovo nije obicna prehlada, reci sta je i odi to rijesiti dalje
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 8
![]() | Re: hitna pomoć neznam kak bi mami rekla da bi trebala ic kod ginekologa.opcenito ne pricamo o stvarima sto se tice seksa,ginekologa i slicno.vec sam spavala sa deckom(imam 16 godina) a ona to ne zna,pa kad bih otisla kod ginekologa to bi ona saznala pa bi vjerojatno bilo problema.strah me je i njezine reakcije na to sve. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: hitna pomoć gle, tvoja mama ce uvijek biti UZ TEBE sto god ti napravila, koliko god tebi i njoj bilo neugodno o bilo cemu takvom razgovarat uostalom, valjda imas neku frendicu koja je bila kod gineka, pa mozes otici s njom kod njezinog ili nekog drugog gineka. bitno je da odes.. nemoj smisljat koje kakve izgovore ![]() btw. ako si se sexala bez kondoma, lako moguce da i tvoj decko ima gljivice tako da i njemu treba krema. ako se ne budete lijecili medjusobno cete si to prenosit jos pitajboga koliko dugo.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:08.

odi ginekologu zeno. za gljivice trebas pit tabletice i koristit vaginalete.