Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi hoćemo istinu u Društvo forumu; cure,stenjete li u krevetu,preferirate to ili mislite kako vam baš diže živce što se likovi nabrijavalju na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-07, 00:14   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 65
Teško je bit ja se izdvaja iz mase
hoćemo istinu

cure,stenjete li u krevetu,preferirate to ili mislite kako vam baš diže živce što se likovi nabrijavalju na stenjanje?pa ponekad glumite?ja znam da likovi slušaju to stenjanje pozorno i da je to jedan katalizator samog svršavanja..ja ne volim stenjat pa glumim jer mi je glas onda seksy,ponekad mi dođe prirodno ali to je više vrištanje...
Teško je bit ja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 08:06   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: hoćemo istinu

uzdisanje, to me pali, ali vristanje - ne bas
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 08:09   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,503
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Recimo da sam prilično glasna.........
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 08:42   #4 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

hihihih...i ja sam glasna..ali ne da glumim nego mi jednostavno tako dođe za vrijeme sexa... a na srecu potrefilo se da moj decko to voli...
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 09:43   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ovisi o onome koliko mi paše kaj mi dečko radi. Ako i mi jako paše onda sam jako glasna, ako mi baš i ne paše onda šutim. Da ne kažem kolutam očima.
ritam ti lijepe za noge
teica je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 12:43   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 977
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

hmmm.. sve kaj radim, radim spontano i nesvjesno..nekad sam svjesna da sam glasna.. nekad me treba upozorit da se stišam...nekad znamda moram bit tiha pa se kontroliram...
uglavnom... ne znam zašto glumiti?
ako ćete glumit.. nikad vam partner neće znati što vam paše, a što ne... i same ćete sebi jamu iskopat, jer će vam radit nešto što vam ne odgovara samo zato što će donjet krivi zaključak na temelju vašeg pretvaranja
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 12:59   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 342
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
hmmm.. sve kaj radim, radim spontano i nesvjesno..nekad sam svjesna da sam glasna.. nekad me treba upozorit da se stišam...nekad znamda moram bit tiha pa se kontroliram...
uglavnom... ne znam zašto glumiti?
ako ćete glumit.. nikad vam partner neće znati što vam paše, a što ne... i same ćete sebi jamu iskopat, jer će vam radit nešto što vam ne odgovara samo zato što će donjet krivi zaključak na temelju vašeg pretvaranja
slažem se s tobom u potpunosti kad kažeš zašto glumiti!!
što se tiče stenjanja ja osobno više šutim nego stenjem (nikad ne vrištim)! sve je to zbog navike jer u većini slučajeva je netko bio doma pa nebi bilo 'pristojno'!!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 13:16   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 977
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: venus01 Pogledaj Poruke
sve je to zbog navike jer u većini slučajeva je netko bio doma pa nebi bilo 'pristojno'!!
joj....radije budem tiho....
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 16:31   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-07
Poruka: 177
strijelčic@ se izdvaja iz mase

Ja sam inače bila tiho uvijek, ali u zadnje vrijeme mi dođe da nekako uzdišem kajaznam hehe, al fora je...
strijelčic@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 17:17   #10 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Kaj bi glumila zbog njegovog ega? Glumiti znači da ni njemu nije pretjerano stalo da zadovolji... i sjetim se riječi svoje frendice "daj svrši, dosadno mi je".

@ Pa ovisi gdje smo...inače sam glasna...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: istina, krevet, stenjanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103