| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi hoćemo istinu u Društvo forumu; cure,stenjete li u krevetu,preferirate to ili mislite kako vam baš diže živce što se likovi nabrijavalju na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 65
![]() | hoćemo istinu cure,stenjete li u krevetu,preferirate to ili mislite kako vam baš diže živce što se likovi nabrijavalju na stenjanje?pa ponekad glumite?ja znam da likovi slušaju to stenjanje pozorno i da je to jedan katalizator samog svršavanja..ja ne volim stenjat pa glumim jer mi je glas onda seksy,ponekad mi dođe prirodno ali to je više vrištanje... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hoćemo istinu Recimo da sam prilično glasna.........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hoćemo istinu hihihih...i ja sam glasna..ali ne da glumim nego mi jednostavno tako dođe za vrijeme sexa... a na srecu potrefilo se da moj decko to voli... ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hoćemo istinu Ovisi o onome koliko mi paše kaj mi dečko radi. Ako i mi jako paše onda sam jako glasna, ako mi baš i ne paše onda šutim. Da ne kažem kolutam očima. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hoćemo istinu hmmm.. sve kaj radim, radim spontano i nesvjesno..nekad sam svjesna da sam glasna.. nekad me treba upozorit da se stišam...nekad znamda moram bit tiha pa se kontroliram... uglavnom... ne znam zašto glumiti? ako ćete glumit.. nikad vam partner neće znati što vam paše, a što ne... i same ćete sebi jamu iskopat, jer će vam radit nešto što vam ne odgovara samo zato što će donjet krivi zaključak na temelju vašeg pretvaranja ![]()
__________________ Open your eyes, open your mind proud like a god don't pretend to be blind. Trapped in yourself, break out instead beat the machine that works in your head |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 342
![]() ![]() ![]() | Re: hoćemo istinu Citat:
što se tiče stenjanja ja osobno više šutim nego stenjem (nikad ne vrištim)! sve je to zbog navike jer u većini slučajeva je netko bio doma pa nebi bilo 'pristojno'!! ![]()
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hoćemo istinu Citat:
![]()
__________________ Open your eyes, open your mind proud like a god don't pretend to be blind. Trapped in yourself, break out instead beat the machine that works in your head | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hoćemo istinu Kaj bi glumila zbog njegovog ega? Glumiti znači da ni njemu nije pretjerano stalo da zadovolji... i sjetim se riječi svoje frendice "daj svrši, dosadno mi je". @ Pa ovisi gdje smo...inače sam glasna...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, krevet, stenjanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.