| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi hoćemo istinu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Teško je bit ja cure,stenjete li u krevetu,preferirate to ili mislite kako vam baš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: hoćemo istinu Citat:
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: hoćemo istinu Ne treba glumiti... Već je netko rekao - ako glumiš, kako će partner znati što ti se sviđa? I mislim da je time samo još više moguće povrijediti pratnera nego mu reći "Bejbe, ovo mi ne paše. OVO mi se sviđa i to mi radi...". Ja stenjem ako mi se stenje. Ako ne - ne... Ne vrištim. Zadnji Uredio Rowanne : 26-02-08 u 18:43. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hoćemo istinu Znam biti glasnija...i to mi dodje još više u onim trenucima kada mi nešto baš baš prija i pali. I naravno dečku je to fenomenalno.Ha , pa kome i nije ![]()
__________________ ♥ |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: hoćemo istinu dakle na trecoj strani smo dosli do polu-zakljucka da nije dobro glumit vec ak nekom nes ne pase fino ukazat na greske i uputit na pravi put....i da je pozeljno u zena stenjanje; u ekstremnijim slucajevima i vristanje al civilizirano; u muskaraca bilo kakav znak koji uocava na uzivanje....al kod nas vam cak i nas pogled otkriva da uzivamo.... za nas je svaki sex uzivancija.. sam nebih mogao prosudit dal mi je koja glumila il ne....prosto iz razloga sto nisam nikad.....jelte...al znam sto posto da bi mi pasalo njeno strasno, napaljujuce, ekstazno stenjanje...tise-jace....who cares as long she`s moaning....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hoćemo istinu Kakvo je to civilizarono vristanje? ![]() A sta se tice teme; U vecini slucajeva nisam ni svjesna svog stenjanja, to nekako spontano dode i ne razmisljam o tome.Valjda normalno, ni preglasno ni pretiho, nemam pojma nisam mjerila glasnocu.. Ne vristim nikad, a kad sam prisiljena bit tiha, a dode mi da budem glasnija onda zacvilim (doslovno). ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: hoćemo istinu Rekoše mi susjedi da sam glasna.... Al ja mislim da pretjeruju... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: hoćemo istinu @eva to kaj si opisala.....prakticki cviljenje...zacviljenje... ....a ono....nije tipicno vristanje neg.....ma neznam kak da ti opisem....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, krevet, stenjanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

....a ono....nije tipicno vristanje neg.....ma neznam kak da ti opisem....