Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi hoćemo istinu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Teško je bit ja cure,stenjete li u krevetu,preferirate to ili mislite kako vam baš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-02-08, 16:47   #21 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: hoćemo istinu

Citat:
Pravi autor: Teško je bit ja Pogledaj Poruke
cure,stenjete li u krevetu,preferirate to ili mislite kako vam baš diže živce što se likovi nabrijavalju na stenjanje?pa ponekad glumite?ja znam da likovi slušaju to stenjanje pozorno i da je to jedan katalizator samog svršavanja..ja ne volim stenjat pa glumim jer mi je glas onda seksy,ponekad mi dođe prirodno ali to je više vrištanje...
pa nemoj glumit.... to nije dobro.... budi iskrena i prirodna u svim situacijama
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 18:38   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Ne treba glumiti... Već je netko rekao - ako glumiš, kako će partner znati što ti se sviđa? I mislim da je time samo još više moguće povrijediti pratnera nego mu reći "Bejbe, ovo mi ne paše. OVO mi se sviđa i to mi radi...". Ja stenjem ako mi se stenje. Ako ne - ne... Ne vrištim.

Zadnji Uredio Rowanne : 26-02-08 u 18:43.
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 19:01   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Znam biti glasnija...i to mi dodje još više u onim trenucima kada mi nešto baš baš prija i pali. I naravno dečku je to fenomenalno.Ha , pa kome i nije
Star 26-02-08, 19:17   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Teško je bit ja Pogledaj Poruke
..ja ne volim stenjat pa glumim jer mi je glas onda seksy...
Gluma nije sexy. to je bez veze.

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
...ako mi baš i ne paše onda šutim. Da ne kažem kolutam očima.
Krivo

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
.. sve kaj radim, radim spontano
uglavnom... ne znam zašto glumiti?
ako ćete glumit..
Točno
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 19:29   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

pa ja volim da me se čuje i isto tako volim da se čuje i druga strana jer to znači da uziva
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 20:11   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

-you want the truth?
-you can't handle the truth
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 21:56   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

dakle na trecoj strani smo dosli do polu-zakljucka da nije dobro glumit vec ak nekom nes ne pase fino ukazat na greske i uputit na pravi put....i da je pozeljno u zena stenjanje; u ekstremnijim slucajevima i vristanje al civilizirano; u muskaraca bilo kakav znak koji uocava na uzivanje....al kod nas vam cak i nas pogled otkriva da uzivamo.... za nas je svaki sex uzivancija..

sam nebih mogao prosudit dal mi je koja glumila il ne....prosto iz razloga sto nisam nikad.....jelte...al znam sto posto da bi mi pasalo njeno strasno, napaljujuce, ekstazno stenjanje...tise-jace....who cares as long she`s moaning....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 22:32   #28 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
i vristanje al civilizirano;
Kakvo je to civilizarono vristanje?

A sta se tice teme; U vecini slucajeva nisam ni svjesna svog stenjanja, to nekako spontano dode i ne razmisljam o tome.Valjda normalno, ni preglasno ni pretiho, nemam pojma nisam mjerila glasnocu.. Ne vristim nikad, a kad sam prisiljena bit tiha, a dode mi da budem glasnija onda zacvilim (doslovno).

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 22:42   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 258
Ayanna se izdvaja iz maseAyanna se izdvaja iz mase

Rekoše mi susjedi da sam glasna.... Al ja mislim da pretjeruju...
Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 22:44   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

@eva

to kaj si opisala.....prakticki cviljenje...zacviljenje.......a ono....nije tipicno vristanje neg.....ma neznam kak da ti opisem....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: istina, krevet, stenjanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111