| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Horoskop za žene - jako interesantno u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim Skorpion Emotivno nezrelo djubre. Evo jednog podataka kojeg nema u drugim horoksopima: skorpioni su emotivno nezrela, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Horoskop za žene - jako interesantno Citat:
Nismo mi takvi ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Horoskop za žene - jako interesantno Citat:
al na kraju je dobro ispalo ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| MrCina | Re: Horoskop za žene - jako interesantno Ribe bolje bit i drolja nego... Kanta za otpatke. ![]() Postoji kompleksno i logicno objasnjenje koje bih mogao ovdje napisati... Ili da samo napisem "Recycle bin". Dakle... Recycle bin. Oni kojima nije jasno o cemu pricam mogu mi slobodno pisati sa molbom za detaljnim objasnjenjem. Kao prvu rijec u temi pisma napisite "Ribe", kako bi moj spam filter uspjesno odradio svoj posao. a sta sam ja vama rekla ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 24.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: horoskop, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.

Nismo mi takvi