| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ma ja se znam dobro ljubiti (tak kažu).... pitam ostale jel imaju tehniku.... nisi me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja !!! hahaha....pa da.... heheheh....tehnika je fora,a tehničari...hm...ovisi kako koji..... hahahahahahhah...je bitno je opustit se,al bitno je i nabacit neku tehnikicu.... da bude zanimljivije i bolje..... ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Dokaži. ![]() Citat:
![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Mislim da se nemoram bojati upaljenih kola na pećnici ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 17-12-07 u 22:23. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja pa recimo da imam! volim se ljubit s puno jezika i volim grickat usne!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja manje od mjesec dana sam na forumu,tad sam se registrirala,al pišem samo oko tjedan dana.... al ak su ti moje teme fantastične,hvala!! bit će ih još...ja sam radoznala...i volim o takvim temama pričati!!! grickati usne....mmmmm....to i ja radim!!! predobro je!!! !!!! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 223
![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja ja se prilagodim... tako da nekada san lomila s likovima koji su zbilja dobro vodili....al ovaj jedan prosli put... ajme.... nema pojma o žvaljenju... bljak
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D
|
........vjenčana torta kakvu želite............. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:59.

!!! hahaha....pa da.... heheheh....tehnika je fora,a tehničari...hm...ovisi kako koji..... hahahahahahhah...je bitno je opustit se,al bitno je i nabacit neku tehnikicu.... da bude zanimljivije i bolje.....