| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja u Društvo forumu; imam i ja iskustva s tim...užvalila sam se s likom koji se totalno nije znao žvalit,nabio mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja imam i ja iskustva s tim...užvalila sam se s likom koji se totalno nije znao žvalit,nabio mi je jezik do grla,skoro sam se ugušila...a kako li je tek mljacko... cma-cma-cma...sve je ozvanjalo.... sva sreća nisam se izdržala dugo žvalit,a kasnije sam imala traume.... odvratno!!! a što li me uslinio.... moglo se u čašu nacijedit kolko je sline bilo oko usta.... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Ja se obožavaaaaaam ljubiti. Tehnika....??? Neam pojma....valjda ju imam...prilagodljiva sam
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Nemam pojma, moraš pitati one koji su se ljubili sa mnom. Ali znam jednog koji je imao tehniku grizenja tokom ljubljenja. E to je bilo zeznuto. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja ![]() a neznam ima dosta tehnika zna bi nevadit jezik iz njenih usta po 15 minuta al ono lagano igra jezicima i naravno da imamo oboje izvor zraka zna bi ono napaljeno necujno kis liz kis liz uglavnom kod predigre zna bi ono kis da se cuje do drugog kraja grada uglavnom mixat tehnike samo da nije monotono ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #27 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Zakaj kažete žvalit??? Kak je to nekak ružna riječ... podsijeća me na kravlji jezik. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D
|
........vjenčana torta kakvu želite............. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:00.

!!! omg,dobila sam upozorenje...ne kontam zaš!"!!!