| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Jedina tehnika je opustit se i uživat, za druge ne znam.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 14
![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Volim svašta: i nježno, i agresivno, bez jezika, sa jezikom, grickanje, centrifuga.. Uglvnm sve. I uvijek se ljubim sa otvorenim očima (u iznimnim slučajevima ih zatvorim). Ali inače nemam tehniku - ovisi o pratneru. Uzajamno primanje i davanje, prilagođavanje itd. Ipak, jednom se dogodilo da se tip tako loše ljubio da sam pobjegla doma. ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 315
![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Citat:
. Ne kažen da mi je bilo loše, možda mi se čak i svidila agresiva. A i da mi je bilo loše to ne bi promijenilo moje mišljenje o NJOJ! dok je kod žena to drukčije, ako im poljubac ne odgovara one odma križaju tu osobu kao potencijalnog sex partnera!!! Zašto je to tako? jeste li vi CURE stvarno toliko sitničave?!
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 21
Poruka: 23
![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja tehnika... kombiniraj sve moguće i obrati pozornost na to što se djevojci najviše sviđa te to onda nešto češće ponovi .Kod mene nikad ne znaš što slijedi, tehnika se zove što ti padne na pamet ![]() Ma kao što drugi reču opusti se i uživaj Zadnji Uredio monostabil : 14-01-08 u 14:58. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D
|
........vjenčana torta kakvu želite............. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:58.

. Ne kažen da mi je bilo loše, možda mi se čak i svidila agresiva. A i da mi je bilo loše to ne bi promijenilo moje mišljenje o NJOJ! dok je kod žena to drukčije, ako im poljubac ne odgovara one odma križaju tu osobu kao potencijalnog sex partnera!!! Zašto je to tako? jeste li vi CURE stvarno toliko sitničave?!
.