Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daai Žašto sve cure pričaju da se momci loše ljube?!?!? ja sam preksinoć bio s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-01-08, 18:44   #61 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase
Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja

Citat:
Pravi autor: daai Pogledaj Poruke
Žašto sve cure pričaju da se momci loše ljube?!?!? ja sam preksinoć bio s curom, iz vedra neba mi je zarila jezik do po grla i udrila mlatit. Ne kažen da mi je bilo loše, možda mi se čak i svidila agresiva. A i da mi je bilo loše to ne bi promijenilo moje mišljenje o NJOJ! dok je kod žena to drukčije, ako im poljubac ne odgovara one odma križaju tu osobu kao potencijalnog sex partnera!!! Zašto je to tako? jeste li vi CURE stvarno toliko sitničave?!
Nismo sitničave... Ja sam, npr. samo jednom doživjela da se lik loše ljubio. I da, prekrižila sam ga - bio je to frajer za jednu noć. Jbga,s obzirom da od početka nisam imala namjeru ništa više od malo drpanja s njim i s obzirom da ga nisam imala namjeru pobliže upoznavat (ni kao sex partnera, ni kao osobu), jbga, otišla sam. Osjećala sam se kao da me pas dohvatio...
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 21:00   #62 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 19
Poruka: 317
daai se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke
Nismo sitničave... Ja sam, npr. samo jednom doživjela da se lik loše ljubio. I da, prekrižila sam ga - bio je to frajer za jednu noć. Jbga,s obzirom da od početka nisam imala namjeru ništa više od malo drpanja s njim i s obzirom da ga nisam imala namjeru pobliže upoznavat (ni kao sex partnera, ni kao osobu), jbga, otišla sam. Osjećala sam se kao da me pas dohvatio...
hahaha, umra san od smija! Neću ti ja ovde dilit lekcije, al neki ljudi jednostavno nisu iskusni u ljubljenju-jbg to isto triba naučit! ne virujen ja ovim pričama da je to urođeni talent i ta sranja- prakson do savršenstva!!!
Još san nešto tija reć, tribali bi odnosi između MUŠKARACA i ŽENA bit malo iskreniji. Recimo, lik/cura se loše ljubi-pa zašto mu to onda ne kažeš, da čovik malo poradi na tome nego on jadan odjeban od svih cura a sam neće dokučit zašto...
I zašto većina cura kad im momak nije napet, (a ona njemu je) kao razlog odjeba kaže tek sam izašla iz duge veze i ne želim se za nikoga vezat-razočarana sam u ljubav.
Uvik je ovaj ili slični izgovor!!! CURE, budite iskrene recite NAM ne sviđaš mi se-zato i zato i nema dalje priče!!!
Skužajte, otiša san off topic al san mora ovo skinit sa srca! sad mi je lakše, idem plakat malo
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 21:11   #63 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

imam
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 22:00   #64 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 22
Poruka: 23
monostabil se izdvaja iz mase

Citat:
a jedno ne kužim, sto to znači loše se ljubiti, navedi nekoliko loših stvari.
Ugl. u svojim početcima sam znao nailaziti na pitanje s koliko si djevojaka do sada bio, pa kontam da je to bilo prouzročeno ne baš dobrim ljubljenjem, ali nikada nisam bio prekrižen zbog toga...
monostabil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 23:52   #65 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,107
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

imam.

imaš ti?
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 10:23   #66 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,483
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Me too... Ali još nisam naišla na frajera koji se također ljubi otvorenih očiju. Jednog sam uspjela nagovoriti pa smo se malo gledali, no, jadničak se izgubio i zatvorio ih.

* nisam ni ja,isto drži zatvorene okice....e meni ti je smiješno da neko bleji u mene dok se žvalim,jednom je jedan neš sitno gledo,ja se odvalila smijat...to ti mene dekoncentrira.... ok mi je kad par puta pogleda,al baš da pilji u mene, ... al ja gledam.... spaljeno.nekad iz fore širom otvorim oči i gledam direkt nekom u zatvorene oči. a nekad i negdje okolo gledam... sve ovisi....

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
imam.

imaš ti?

ak mene pitaš jel ja imam,ofc da imam.... oš vidit? hahaha,šalim se naravno!!! pa ja grickam usta,uvlačim donju usnu,il gornju,pa ubacim puse,pa mjenjam brzinu itd....
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 19:19   #67 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daai Pogledaj Poruke
hahaha, umra san od smija! Neću ti ja ovde dilit lekcije, al neki ljudi jednostavno nisu iskusni u ljubljenju-jbg to isto triba naučit! ne virujen ja ovim pričama da je to urođeni talent i ta sranja- prakson do savršenstva!!!
Još san nešto tija reć, tribali bi odnosi između MUŠKARACA i ŽENA bit malo iskreniji. Recimo, lik/cura se loše ljubi-pa zašto mu to onda ne kažeš, da čovik malo poradi na tome nego on jadan odjeban od svih cura a sam neće dokučit zašto...
I zašto većina cura kad im momak nije napet, (a ona njemu je) kao razlog odjeba kaže tek sam izašla iz duge veze i ne želim se za nikoga vezat-razočarana sam u ljubav.
Uvik je ovaj ili slični izgovor!!! CURE, budite iskrene recite NAM ne sviđaš mi se-zato i zato i nema dalje priče!!!
Skužajte, otiša san off topic al san mora ovo skinit sa srca! sad mi je lakše, idem plakat malo
Ma imaš pravo, apsolutno. Iskrenosti bi definitvno trebalo biti više i da smo, ne znam, u vezi, ili da duže vrijeme brijemo, rekla bih mu - ne izravno, naravno. Kako bi tebi bilo da ti cura kaže da se loše ljubiš??? ja bih to na neki suptilan, diskretni način dala do znanja... Ali što da kažem tom "kisseru"? Tek se upoznali, zabrijali, i onda da mu lijepo u facu saspem: "čuj dečko, stvarno se loše ljubiš!? Ajd' ti to ovako, pa ovako... ili još bolje - vježbaj na dlanu pa se javi!". Izdržala sam zbilja dugo, (nije bio u pitanju samo način ljubljenja, nego i to što mi nije bio nešto previše zabavan), i kada više jednostavno nisam mogla, rekla sam da moram doma, iako nisam morala. Uzela sam njegov broj (nikad ne dajem svoj), rekla da ću se možda javiti i to je to...
I nikad nisam rekla da sam izašla iz duge veze. Kažem izravno, ali pristojno. Ali, ako je frajer jako napastan, onda znam postati very very evil...

Citat:
Pravi autor: monostabil Pogledaj Poruke
a jedno ne kužim, sto to znači loše se ljubiti, navedi nekoliko loših stvari.
Ugl. u svojim početcima sam znao nailaziti na pitanje s koliko si djevojaka do sada bio, pa kontam da je to bilo prouzročeno ne baš dobrim ljubljenjem, ali nikada nisam bio prekrižen zbog toga...
Pa mislim da to zavisi od osobe do osobe. Ja zbilja volim svakako - i nježno i agresivno, polagano, divljački... Ali ne volim kada me netko zaslini po cijeloj faci (a to je činio taj samo taj jedan kojeg sam navela...) pa se osjećam kao fucking Titanic. . Možda se to nekome sviđa - meni ne. Mislim da je sve subjektivno...

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
* nisam ni ja,isto drži zatvorene okice....e meni ti je smiješno da neko bleji u mene dok se žvalim,jednom je jedan neš sitno gledo,ja se odvalila smijat...to ti mene dekoncentrira.... ok mi je kad par puta pogleda,al baš da pilji u mene, ... al ja gledam.... spaljeno.nekad iz fore širom otvorim oči i gledam direkt nekom u zatvorene oči. a nekad i negdje okolo gledam... sve ovisi....
Heh, inače ne gledam uokolo, jer se nekako izgubim... Ali ponekad je zanimljivo. I korisno - pogotovo kada si u sumnjivoj okolini. Jednom sam tako uspjela na vrijeme skužit jednu bakicu-voajerku.

Zadnji Uredio Rowanne : 15-01-08 u 19:23.
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 19:58   #68 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,483
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pa da zanimljivo je gledat okolo,ali kada tvoj partner skonta da ti gledaš okolo njemu baš i nije zanimljivo već se soječa ugoženo-misli da ti se ne žvali....i da se nisi ufurala u to
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 20:36   #69 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,334
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Nemam, i ako imam nemam pojma koja je ...
Ljubim se kako mi spontano u tom trenutku dode.
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 01:42   #70 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Poruka: 2,528
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

ovisi jesam li pijan ili trijezan
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113