| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daai Žašto sve cure pričaju da se momci loše ljube?!?!? ja sam preksinoć bio s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Citat:
![]() | |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 317
![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Citat:
Još san nešto tija reć, tribali bi odnosi između MUŠKARACA i ŽENA bit malo iskreniji. Recimo, lik/cura se loše ljubi-pa zašto mu to onda ne kažeš, da čovik malo poradi na tome nego on jadan odjeban od svih cura a sam neće dokučit zašto... I zašto većina cura kad im momak nije napet, (a ona njemu je) kao razlog odjeba kaže tek sam izašla iz duge veze i ne želim se za nikoga vezat-razočarana sam u ljubav. Uvik je ovaj ili slični izgovor!!! CURE, budite iskrene recite NAM ne sviđaš mi se-zato i zato i nema dalje priče!!! Skužajte, otiša san off topic al san mora ovo skinit sa srca! sad mi je lakše, idem plakat malo ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 22
Poruka: 23
![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Citat:
Ugl. u svojim početcima sam znao nailaziti na pitanje s koliko si djevojaka do sada bio, pa kontam da je to bilo prouzročeno ne baš dobrim ljubljenjem, ali nikada nisam bio prekrižen zbog toga... | |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Citat:
* nisam ni ja,isto drži zatvorene okice....e meni ti je smiješno da neko bleji u mene dok se žvalim,jednom je jedan neš sitno gledo,ja se odvalila smijat...to ti mene dekoncentrira.... ok mi je kad par puta pogleda,al baš da pilji u mene, ... al ja gledam.... spaljeno.nekad iz fore širom otvorim oči i gledam direkt nekom u zatvorene oči. a nekad i negdje okolo gledam... sve ovisi.... ak mene pitaš jel ja imam,ofc da imam.... oš vidit? hahaha,šalim se naravno!!! pa ja grickam usta,uvlačim donju usnu,il gornju,pa ubacim puse,pa mjenjam brzinu itd.... ![]() | |
| | |
| | #67 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Citat:
Izdržala sam zbilja dugo, (nije bio u pitanju samo način ljubljenja, nego i to što mi nije bio nešto previše zabavan), i kada više jednostavno nisam mogla, rekla sam da moram doma, iako nisam morala. Uzela sam njegov broj (nikad ne dajem svoj), rekla da ću se možda javiti i to je to... I nikad nisam rekla da sam izašla iz duge veze. Kažem izravno, ali pristojno. Ali, ako je frajer jako napastan, onda znam postati very very evil... Citat:
Možda se to nekome sviđa - meni ne. Mislim da je sve subjektivno... ![]() Citat:
Heh, inače ne gledam uokolo, jer se nekako izgubim... Ali ponekad je zanimljivo. I korisno - pogotovo kada si u sumnjivoj okolini. Jednom sam tako uspjela na vrijeme skužit jednu bakicu-voajerku. ![]() Zadnji Uredio Rowanne : 15-01-08 u 19:23. | |||
| | |
| | #69 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Nemam, i ako imam nemam pojma koja je ... Ljubim se kako mi spontano u tom trenutku dode. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D
|
........vjenčana torta kakvu želite............. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:01.

. Ne kažen da mi je bilo loše, možda mi se čak i svidila agresiva. A i da mi je bilo loše to ne bi promijenilo moje mišljenje o NJOJ! dok je kod žena to drukčije, ako im poljubac ne odgovara one odma križaju tu osobu kao potencijalnog sex partnera!!! Zašto je to tako? jeste li vi CURE stvarno toliko sitničave?!

... al ja gledam.... spaljeno.nekad iz fore širom otvorim oči i gledam direkt nekom u zatvorene oči. 

Pali gume a ne dušu