| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja u Društvo forumu; Naravno. Išao sam na tečaj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| charolastra | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja ljubljenje grčko-rimskim silom ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja imam....mehanicarsku....ja njoj odma francuski..........kljuc naravno....hehe
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Citat:
e dobro si opisala kak se ljubiš-grozno,i taj smrad.... uh,dobro je da si to priznala... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja Citat:
![]() ![]() .....pa ti spominješ non-stop neke kite...
__________________ Nikad nemoj čekati princa na bijelom konju, Obično naiđe konj u bijelom bmw-u. | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja heh,paz ti petrovića isčupa ovu temu,nije se dugo postalo u njoj i onda još ni ne odgovori na pitanje ![]() pa kad je ženska retard ,došla i sere ko nespašena.... aj petroviću,reci nam svoju tehniku....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D
|
........vjenčana torta kakvu želite............. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.