| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi instinkt u Društvo forumu; Kako znate da je Vaš "ženski instinkt" točan? Kako vjerovati svom instinktu? Imam super dečka, i super nam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-03-07
Poruka: 6
![]() | instinkt Kako znate da je Vaš "ženski instinkt" točan? Kako vjerovati svom instinktu? Imam super dečka, i super nam je zajedno, ali ponekad imam osjećaj da mi nešto skriva. Ne vjerujem da me vara, ali kad mi nešto neće reći ja sam luda! Onda ga počnem rešetariti pitanjima... na što je on lud! Neznam kako da postupim da dobijem što želim. Ja volim sve znati o njemu, a on misli da ne moram sve znati! Šta da radim??? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: instinkt Ucijeni ga seksom ! To ti kod nas muškaraca uvijek pali...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator | Re: instinkt Ovako, ja nemam ženski instikt ali ti mogu dati savjet. Dali ti možda nešto njemu skrivaš pa imaš strah da on tebi nešto skriva? pa se bojiš toga? Općenito mislim ako si u vezi da se treba jednom drugom govoriti sve, jer i najbitnije u vezi je povjerenje između dvije osobe. Mislim da on ne bi trebao biti lud ako ga ti nešto pitaš, ako mu se digne živac na to onda je očito da ti nešto skriva. Probaj sa njim razgovarati o tome i reci mu direktno šta misliš, kao što si nas ovdje pitala |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: instinkt Ja isto mislim da ne trebaš sve znati. Popusti malo! Neki ljudi su jednostavno zatvoreni. Kažeš da vam je super pa zašto kvariti idilu i tražiti probleme tamo di ih nema A možeš i to napraviti, ali onda ne ispašta samo on pa oprezno s tom taktikom ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-03-07
Poruka: 6
![]() | Re: instinkt ja ne skrivam zaista ništa! Probala sam razgovarati i dogodilo se upravo to, da mu se digao živac! Zapravo, ja sam ga napala, to sigurno nisam trebala. Ja ga pitam 10 puta istu stvar da dobijem odgovor, Vjerovatno je stvar i u mom nastupu. ali neznam kako drugačije, kojim riječima...? |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: instinkt Citat:
Onda samo da skinem temu s... hm... dnevnog reda... odgovorim nešto bezveze, ali onda slijedi novih 4657959766464479 x 4657959766464479 pitanja: pa kako si to mislio..., pa zašto..., a rekao si... Shvatite - ništa ne krijemo - postoje prioriteti i nebitne tricokučine, to kakvu je ona prije imala kosu i zašto danas šutim, a ustvari mi se samo spava, zbilja nisu stvari o kojima itko od nas intenzivno razmišlja. Ma niti usput ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: instinkt Muško-ženski rječnik Ženski rječnik: Da = Ne Ne = Da Možda = Ne Treba mi... = Ja hoću... Žao mi je. = Teško tebi! Trebamo razgovarati = Hoću kukat' Naravno, samo naprijed = Nosi se! Radi šta hoćeš = Platit ćeš mi kasnije Nisam loše volje = Naravno da sam loše volje, morončino! Slušaš li me? = Mrtav si! Trebaš naučit komunicirat = Slušaj što ti govorim Budi romantičan, ugasi svjetlo = Imam celulit Tako si muževan = Trebaš se obrijat i okupat Da li me stvarno voliš? = Sad ću tražit od tebe nešto komplicirano ili skupo Baš si uzbuđen večeras = Kako ti ne dosadi mislit samo na seks? Bit ću spremna za pet minuta = Izuj cipele i odgledaj neki film Koliko me voliš? = Uradila sam danas nešto što ti se nikako neće svidjeti Muški rječnik: Da = Da Ne = Ne Možda = Boli me kurac! Gladan sam = Gladan sam Spava mi se = Spava mi se Umoran sam = Umoran sam Lijepa haljina! = Dobre noge! Volim te = 'Aj'mo u krevet Dosadno mi je = 'Aj'mo u krevet Šta ti je? = Znači, ništa od seksa? Mogu li zamolit za ovaj ples? = 'Aj'mo u krevet. Mogu li te nazvat sutra? = Jebo bi te. Hoćemo li sutra u kino? = Jebo bi te. Mogli bi na večeru. = Mogli bi na večeru, a onda bi te jebo. Izgledaš umorno, da te izmasiram? = Želim seks za najviše 3 minute. Da popričamo = Hoću ti pokazat da sam intelektualna osoba, ne bih li te tako smotao u krevet. Te cipele ne idu baš najbolje sa takvom haljinom = Ja sam peder!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: instinkt, zenski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:21.

Kako znate da je Vaš "ženski instinkt" točan? Kako vjerovati svom instinktu? Imam super dečka, i super nam je zajedno, ali ponekad imam osjećaj da mi nešto skriva. Ne vjerujem da me vara, ali kad mi nešto neće reći ja sam luda! Onda ga počnem rešetariti pitanjima... na što je on lud! Neznam kako da postupim da dobijem što želim. Ja volim sve znati o njemu, a on misli da ne moram sve znati! Šta da radim???