| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi iscjedak u Društvo forumu; jel ste imale problema s iscjedkom ili bijelim pranjem?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: iscjedak Zamolio bi forumaše da se suzdrže šaljivih komentara i da ako nemaju što pametno napisati da niti ne offtopičare.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iscjedak žao mi je Joks, ali moram komentirati da je neukrotivoj opet postalo dosadno i da joj stvarno svašta padne na pamet, ali ok pitanje ![]() odgovor: ne, hvala Bogu malecka, samo se nemoj naljutiti, ok ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: iscjedak svaka imalo pametna osoba bi isla kod gineka zbog toga.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko ja znam postoji fiziološki iscjedak, cure ga gotovo svakodnevno imaju, nema lijeka i pod normalno je,a li neugodno...i iscjedak u slučaju neke bolesti i upale, što zahtjeva medikamentoznu terapiju.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iscjedak Gotovo svaka žena barem ponekad za vrijeme ovulacije ima iscjedak... to je sasvim normalna stvar. Nekad ga može potaknuti pad imuniteta, nekakva upala ili slično... ništa od toga nije strašno, dođe - prođe... Jedino ako je on obilan i konstantan bi se trebalo ići ginekologu, a koliko znam i za to ginekolozi govore da je normalno.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:10.