Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jaaako kratka kosa u Društvo forumu; hm, uglavnom, moj "dragan", me vec neko vrijeme pokusava nagovorit, da se osisam i ofarbam ko cura u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-01-08, 23:22   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-01-08
Godina: 24
Poruka: 3
anita984 se izdvaja iz mase
jaaako kratka kosa

hm,

uglavnom, moj "dragan", me vec neko vrijeme pokusava nagovorit, da se osisam i ofarbam ko cura u ovom filmu:
YouTube - Model Buzz
a posto je malo drasticno zanima me vase misljenje... kosa mi je trenutno do ramena...

Zadnji Uredio anita984 : 13-01-08 u 23:27.
anita984 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:27   #2 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima
Re: jaaako kratka kosa

Bitno je zelis li ti to, a ne sto tvoj dragan kaze i sta mi kazemo... Ako bi se sisala samo zbog njega, radje nemoj.

Btw; ne vidim filmich.
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:28   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

ja ne vidim nikakvu sliku ni ništa.. al ako je u pitanju jako kratka kosa, moj bi prijedlog bio ne!!

iako može izgledati i staja ti jako lijepo, za mene je duža kosa ipak pojam ženstvenosti..
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:31   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,192
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Uf ako bi frizuru kao na filmu, nemoj, ni pod razno...

To je samo moje skromno mišljenje, ali to je skoro skroz čelavo, a to se meni ni malo ne sviđa kod cura
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:34   #5 (permalink)
Starter

mene je trta reakcija i pogleda u ogledalo...
al opet ak bi on bio sretan nije ovo gore bas i neki problem, ali me jos najvise trta ak to ne ispadne kako on zamislja...
anita984 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:35   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 19
Poruka: 730
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

ako to radiš zbog njega, i ako nisi sigurna u to, onda bah. loše.
W4R10CK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:35   #7 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Meni je super (žena ima lijep oblik glave i velike oči, pravilne crte lica...). Ali ako bi se šišala ili farbala napravi to zbog sebe. U suprotnom nek on napravi nekaj tak drastično na sebi.

Kosa će narast

Zadnji Uredio dorina : 13-01-08 u 23:38.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:41   #8 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Meni je super (žena ima lijep oblik glave i velike oči, pravilne crte lica...). Ali ako bi se šišala ili farbala napravi to zbog sebe. U suprotnom nek on napravi nekaj tak drastično na sebi.

Kosa će narast
nemrem rec da je napravio tak drasticnu stvar (ustvari malo mi je glupo nazivat rezanje kose drasticnom stvari)... htjedoh rec da je vec napravil poveci broj stvari koje sam od njega "trazila"...
anita984 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:43   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,829
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Prednost - češalj, fen, gel, lak za kosu bye bye
Mana - za baš takvu frizuru morat ces se brijat svaki dan
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:44   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,912
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Nemam pojma kako izgledaš pa ne znam ni što da ti kažem.

Imaš sad tih računalnih simulacija pa potraži koju, tamo možeš vidjeti kako bi to otprilike izgledalo.

Ispočetka ti sigurno bude šok, pogotovo ako si navikla na dužu kosu.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103