| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jaaako kratka kosa u Društvo forumu; hm, uglavnom, moj "dragan", me vec neko vrijeme pokusava nagovorit, da se osisam i ofarbam ko cura u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-01-08 Godina: 24
Poruka: 3
![]() | jaaako kratka kosa hm, uglavnom, moj "dragan", me vec neko vrijeme pokusava nagovorit, da se osisam i ofarbam ko cura u ovom filmu: YouTube - Model Buzz a posto je malo drasticno zanima me vase misljenje... kosa mi je trenutno do ramena... Zadnji Uredio anita984 : 13-01-08 u 23:27. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jaaako kratka kosa Bitno je zelis li ti to, a ne sto tvoj dragan kaze i sta mi kazemo... Ako bi se sisala samo zbog njega, radje nemoj. Btw; ne vidim filmich. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jaaako kratka kosa ja ne vidim nikakvu sliku ni ništa.. al ako je u pitanju jako kratka kosa, moj bi prijedlog bio ne!! iako može izgledati i staja ti jako lijepo, za mene je duža kosa ipak pojam ženstvenosti.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: jaaako kratka kosa Uf ako bi frizuru kao na filmu, nemoj, ni pod razno... To je samo moje skromno mišljenje, ali to je skoro skroz čelavo, a to se meni ni malo ne sviđa kod cura ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jaaako kratka kosa Meni je super (žena ima lijep oblik glave i velike oči, pravilne crte lica...). Ali ako bi se šišala ili farbala napravi to zbog sebe. U suprotnom nek on napravi nekaj tak drastično na sebi. Kosa će narast ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 13-01-08 u 23:38. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-01-08 Godina: 24
Poruka: 3
![]() | Re: jaaako kratka kosa nemrem rec da je napravio tak drasticnu stvar (ustvari malo mi je glupo nazivat rezanje kose drasticnom stvari)... htjedoh rec da je vec napravil poveci broj stvari koje sam od njega "trazila"... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jaaako kratka kosa Prednost - češalj, fen, gel, lak za kosu bye bye Mana - za baš takvu frizuru morat ces se brijat svaki dan ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: jaaako kratka kosa Nemam pojma kako izgledaš pa ne znam ni što da ti kažem. Imaš sad tih računalnih simulacija pa potraži koju, tamo možeš vidjeti kako bi to otprilike izgledalo. Ispočetka ti sigurno bude šok, pogotovo ako si navikla na dužu kosu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:16.