| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jaaako kratka kosa u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: anita984 nemrem rec da je napravio tak drasticnu stvar (ustvari malo mi je glupo nazivat rezanje kose ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jaaako kratka kosa Citat:
![]() NVM ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jaaako kratka kosa ovo što daidza kaže-ne znam kak izgledaš pa kak bi ti to stajalo... ali nipošto to nemoj radit zbog dečka...ak se tebi sviđa onda napravi to... znam par cura kojima takva frizura stoji bolje nego duga kosa...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 80
![]() | Re: jaaako kratka kosa nije da zelim uvrijedit decka il tebe...ali jesi li se zapitala zeli li on ustvari decka zamislit sa celavom glavom? sala salaa cuj, ovisi o obliku glave i crtama lica kao sto su vec naveli... ne stoji to svima, pogotovo curama...
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jaaako kratka kosa zar se nikada nisi zapitala zašto traži da li mu se možda ovakva ne sviđaš?? mene bi to mučilo,ali nikada nebi baš iz nekog principa bila njegova lutka koju će "klesat" kak mu padne na pamet
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jaaako kratka kosa hmm.. ne znam kakav vi to odnos imate kad se medjusobno nagovarate na svari koje mozda zelite, mozda i ne zelite.. ja svoju kosu nikad ne bi odrezala zbog nekoga, pa makar i centimetar bio u pitanju, ili bilo sto drugo, a isto tako ne bi mi palo na pamet zahtjevati od nekoga da napravi nesto sto ne zeli. promijeniti svoj izgled samo zato jer to netko drugi zeli je totalna glupost i vrlo vjerojatno ces pozalit zbog toga.. i imho, mislim da te decko cisto testira da vidi da li bi ti to napravila za njega.. ja ne bi ni u ludilu.. a ti.. valjda sama znas ![]()
__________________ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jaaako kratka kosa Ja dajem svoju glavu u ruke ženi za koju ne znam ni kako se zove. Neki put joj kažem da me ošiša kako god hoće a nikad je nisam vidio golu ![]() Nemojte vi tako ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 14-01-08 u 15:09. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: jaaako kratka kosa u anita...neznam... ![]() ja sam ti na nuli pa ako hoces,mogu ti posudit glavu,pa pogledaj kako ti stoji ![]() ako ti se svidja napravi to,a ako si imalo nesigurna nemoj... ili kreni pomalo...skrati malo kosu,pa drugi put jos malo,postepeno,i opnda se osisaj na nekih 5,6,7cm pa ako ti se svidi onda,napravi zurku kako dragan zeli ![]() i onda nece to biti neki drastičan potez kao da se sada sa duge kose osisas na milimetar
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: jaaako kratka kosa Bo... kao prvo i osnovno - ako to i napraviš, moraš to radi sebe (iako nisam upoznata sa vašim odnosom). Inače to malo kome stoji, mada se meni jako sviđa takva frizura (npr. ovoj curi na filmu stoji fenomenalno, samo - ako odrežeš kosu, nemoj je obojat kao ova...). Ne znam - tvoja glava. ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

sala sala

T1950