Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; šta vi mislite?! ajde da čujem mišljenja!!! mene to baš zanima..... idemo,idemo ko će mi prvi nešto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-12-07, 20:52   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,688
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
jel muški često plaču?!

šta vi mislite?! ajde da čujem mišljenja!!! mene to baš zanima..... idemo,idemo ko će mi prvi nešto reći.... hehe
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:57   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Re: jel muški često plaču?!

Ja ne često ali da plačem - naravno. Ne mora to biti sad neka smrt meni drage osobe ili tako nešto... Plakao sam kad me cura slomila, plakao sam kad me stari optužio da samo pare trošim na faxu i da sam nametnik u kući (što nikako nije bila istina), plakao sam na neke filmove....

Imaju i muški osjećaju i plaču.. samo se to često prikriva kako nam se ego mačo muškraca ne bi srušio i kako ne bi ispali slabići. Ali mene to u životu ne jebe previše... Ne pokušavam glumiti nekog tipa koji je kamen od čovjeka... imam osjećaje i ako me nešto toliko sjebe - plačem.
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:59   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,557
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

muški nikad ne plaču,pičkice da ostali ne..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 21:01   #4 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Ja ne često ali da plačem - naravno. Ne mora to biti sad neka smrt meni drage osobe ili tako nešto... Plakao sam kad me cura slomila, plakao sam kad me stari optužio da samo pare trošim na faxu i da sam nametnik u kući (što nikako nije bila istina), plakao sam na neke filmove....
Imaju i muški osjećaju i plaču.. samo se to često prikriva kako nam se ego mačo muškraca ne bi srušio i kako ne bi ispali slabići. Ali mene to u životu ne jebe previše... Ne pokušavam glumiti nekog tipa koji je kamen od čovjeka... imam osjećaje i ako me nešto toliko sjebe - plačem.
Dobro si napisao, plačemo al to ne radimo pred svima, nego kad smo sami i da nitko ne vidi, a plačemo iz istih razloga kao i cure.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 21:02   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,688
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke

svaka ti čast na priznanju!!! to se cijeni!!! svaka čast!!!
ja sam isto znala da muški zaplaču,ali večina ih glumi neke ledene frajere koji kao nikada ne plaču.... to mi nikad nije bilo jasno,,,, ja sam vidila dečke kako plaču,ali zanima me koliko dečki plače.... i zašto najčešće plaču... moj lega se nedavno na film rasplakao... nisam znala da je to kod vas muških moguće,jel inače smo mi cure takve...

NISU PIČKICE ONI KOJI PLAČU,MENI JE TO BAŠ MEDENO.....FORA JE DA JE DEČKO FRAJER AL DA JE I OSJEČAJAN....
ja sam mislila da cure puno više plaču od muških....
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 21:06   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
muški nikad ne plaču,pičkice da ostali ne..
Joj daj molim te

(očito ti nisu rekli da je machizam out)

Svi plaču, nitko nije cijepljen od emocija!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 21:07   #7 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
NISU PIČKICE ONI KOJI PLAČU,MENI JE TO BAŠ MEDENO.....FORA JE DA JE DEČKO FRAJER AL DA JE I OSJEČAJAN....
Naravno da nismo pičkice, nego smo kako Lorena kaže plačipizde.

Ma plaču cure više, dečkima treba vremena da se sve nakupi ili da se nađe nešto što nas zaboli (a nije k....)
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 21:07   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 20
Poruka: 339
Cudomix

sociološki gledano ne,psihološki gledano da,ali u sebi jer se prave neke face inace u zivotu pa trpe,znam i po sebi,rijetko da sam plakao,to nam nije u cudi
Cudomix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 21:10   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,557
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pa je medeno kad takvi likovi malo pare na pederčiće,to su medeni pederčići..
pa cure i puno više i plaču,cure plaču kad su sritne/nesritne,kad imaju/nemaju,kad prikinu/ne prikinu,kad vole/nevole kad žele/nežele...itd!!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 21:12   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
pa je medeno kad takvi likovi malo pare na pederčiće,to su medeni pederčići..
pa cure i puno više i plaču,cure plaču kad su sritne/nesritne,kad imaju/nemaju,kad prikinu/ne prikinu,kad vole/nevole kad žele/nežele...itd!!
Dobro, nisu sve cure takve, ali ja ih znam par koje plaču na sve živo... pa kad netko i iz Big Brothera ispadne. Generalno - mislim da svi plaču. A koliko i zašto - to ovisi od osobe do osobe.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103