| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; šta vi mislite?! ajde da čujem mišljenja!!! mene to baš zanima..... idemo,idemo ko će mi prvi nešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jel muški često plaču?! Ja ne često ali da plačem - naravno. Ne mora to biti sad neka smrt meni drage osobe ili tako nešto... Plakao sam kad me cura slomila, plakao sam kad me stari optužio da samo pare trošim na faxu i da sam nametnik u kući (što nikako nije bila istina), plakao sam na neke filmove.... Imaju i muški osjećaju i plaču.. samo se to često prikriva kako nam se ego mačo muškraca ne bi srušio i kako ne bi ispali slabići. Ali mene to u životu ne jebe previše... Ne pokušavam glumiti nekog tipa koji je kamen od čovjeka... imam osjećaje i ako me nešto toliko sjebe - plačem.
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Citat:
svaka ti čast na priznanju!!! to se cijeni!!! svaka čast!!!ja sam isto znala da muški zaplaču,ali večina ih glumi neke ledene frajere koji kao nikada ne plaču.... to mi nikad nije bilo jasno,,,, ja sam vidila dečke kako plaču,ali zanima me koliko dečki plače.... i zašto najčešće plaču... moj lega se nedavno na film rasplakao... nisam znala da je to kod vas muških moguće,jel inače smo mi cure takve... NISU PIČKICE ONI KOJI PLAČU,MENI JE TO BAŠ MEDENO.....FORA JE DA JE DEČKO FRAJER AL DA JE I OSJEČAJAN.... ![]() ja sam mislila da cure puno više plaču od muških.... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Joj daj molim te (očito ti nisu rekli da je machizam out) ![]() Svi plaču, nitko nije cijepljen od emocija!
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]() Ma plaču cure više, dečkima treba vremena da se sve nakupi ili da se nađe nešto što nas zaboli (a nije k.... ) | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
pa cure i puno više i plaču,cure plaču kad su sritne/nesritne,kad imaju/nemaju,kad prikinu/ne prikinu,kad vole/nevole kad žele/nežele...itd!! | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]()
__________________ Nema smisla. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.

mene to baš zanima..... idemo,idemo ko će mi prvi nešto reći....
hehe

svaka ti čast na priznanju!!! to se cijeni!!!