| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; hot line nisam covjek koji place a mislim da je i nocne lutalice sviraju sad treba znati tko su hot ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! Ma plaču, bar oni koje znam. i fala bogu da su takvi, da ne gutaju sve i ne gledaju kako bi na drugačiji način istresli emocije i zadržali svoj fejk mačizam
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #94 (permalink) |
| charolastra | Re: jel muški često plaču?! Ne često ali iskreno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Tu i tamo,ja osobno rijetko,ali budite sigurni da i mi zaplacemo..bez obzira na ledene tipove koji glume da nikad nisu plakali i slicno
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Prvi put sam se rasplakao kad me doktor tresnuo po guzi. Držao me me za jednu nogu, visio sam naopačke, nisam bio star ni punu minutu... ko se nebi rasplakao... (..e da.. i imao je hladnu ruku. To mi je bilo najgore) |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! naravno da plačem....tu i tamo... eto zadnji put sam plakao negjde u 10. mjesecu......
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #100 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: jel muški često plaču?! ja rijetko kad plačem,plakao sam jedino kad me mama po guzici udarila kad sam bio mali zna mi neka suzica poteć ponekad na neki tužni ili ljubavni trenutak u nekom filmu,a jednom sam plakao za curom koju sam volio ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:51.

a mislim da je i nocne lutalice sviraju
a u originalu neznam tko to peva...

zna mi neka suzica poteć ponekad na neki tužni ili ljubavni trenutak u nekom filmu,a jednom sam plakao za curom koju sam volio