| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: special0312 svaka čast irm na priznanju valjda je iskreno a bože moj, svi kadkad plačemo.... ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! a bože moj, svi kadkad plačemo.... ja sam plakao jer sam bio živčan ko pas, "netko" mi je digao živce na taj način da eto, pukne čovjek šta češ ......
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! priznam zašto ne, nije to sramota...... edit: i poslije toga sam se puno bolje osječao.....
| | |
| | #106 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #107 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! sad če svi ovdje počet plakati i pričat kako plaču da bi fascinirali žene... hahahaha ![]()
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Citat:
uvjek iskren,nemam zašto glumiti ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.

......

važno je priznati....a ne se sramiti svojih osječaja!
zna mi neka suzica poteć ponekad na neki tužni ili ljubavni trenutak u nekom filmu,a jednom sam plakao za curom koju sam volio

uvjek iskren,nemam zašto glumiti