| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; (da se ubacim ) po meni,muško plakanje je samo izražavanje emocija,bilo sretnih ili tužnih! to je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: jel muški često plaču?! (da se ubacim )po meni,muško plakanje je samo izražavanje emocija,bilo sretnih ili tužnih! to je normalno,pa i muškarci su ljudi (kako koji ) sa osjećajima.meni ne bi smetalo da mi dečko pusti suzu ako se rastajemo ili ako odlazim negdje ne duže vrijeme pa se nećemo vidjeti....zapravo,bilo bi mi drago jer pokazuje koliko mu značim!! ![]() ne znam zašto ljudi rade toliku frku oko toga,prirodno je i normalno je!! to su sve oni glupi stereotipi nametnuli da "pravi" muškarci ne pokazuju osjećaje,ne grle se,nikad nisu tužni i takve gluposti ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-02-08 Lokacija: ZagREb Godina: 15
Poruka: 73
![]() | Re: jel muški često plaču?! ja mislim da placu..ali jaako malo..rijetko..boje se pokazat svoje osjecaje u javnosti..(bar ja to tak dozivljavam)..jer ce ostali mislit da je picHkica..itd...
__________________ xXx ..luW ya.. xXx |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 325
![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Boli me k* šta će mislit o meni, onako su svi obični pijuni. Međutim ima onih kojih to pogađa. Bitno je tko misli a ne šta. Znač Majai, nemoj si hranit ego. Ne plačem često, jer treba postojat razlog za to. Muškarac koji plače zbog sitnih razloga tipa kad ga cura ostavi je zapravo dječak "zarobljen" u tijelu muškarca. |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Dobro prije kad sam bija mali jesan ali sad se nesican kad san zadnji put plaka ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:27.

)
) sa osjećajima.