| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; nisam nikad plakao od sreće,ali od tuge jesam...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #134 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jel muški često plaču?! ja sam baš danas suzu pusti,......kad mi je upala prašina u oko ![]() ozbiljno, osobno naplačem skoro nikada, jedino na šta sam slab je kad odem na sahranu pa vidim i čujem pokojnikovu familiju kako iznad ljesa vrište i zapomažu e tu mi onda svarno suza krene |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Sad će me neki optužiti da sam neandretalac, ali u principu ne plačem... Ne ću biti licemjer pa reći da nisam suzu pustio, ali samo od muke (tj. kad više nisam mogao izdržati fizičku bol)... A što se tiče emocionalnih stvari i sl- moj motto je 'šuti i trpi', vjerojatno stvar odgoja... Mislim da netko na forumu zna koliko daleko moj 'šuti i trpi' može dogurati... :\ (jednostavno, nemam problema zadržati u sebi neke stvari koje ne želim, ili ne smatram potrebno, podijeliti s drugima)
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #136 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: jel muški često plaču?! Kad se čovjek isplače, odmah mu je lakše, samo je šteta da se muškarci i danas gledaju pod dvostrukim povečalom i osuđuju ako iskažu svoje emocije. Zanimljivo je to što danas muškarci postaju blablabla-seksualci, spolne uloge se mjenjaju i muškarci preuzimaju neke (nemačističke) radnje karakteristične ženama, a i dalje ih društvo tretira kao "strogo racionalni spol" |
| | |
| | #138 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-02-08 Lokacija: ZagREb Godina: 15
Poruka: 73
![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
__________________ xXx ..luW ya.. xXx | |
| | |
| | #140 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Ili recimo dulji period nejebice...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.

..luW ya..