| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 npr prekid duge veze s curom.... tak je..=)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #143 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Mislim se bi li išta odgovorio na ovakvu bedastoću i odlučih.... Jel' ti to ozbiljno? Kolko' je tebi, jesi siguran da ti je 21.... da nije možda 16 ![]() ![]() Ja inače ne plačem nešto pretjerano, ali par puta u životu mi se desilo....jednom veza, drugi put smrt voljene osobe....rijetki su trenuci, ali da, tu i tamo mi se desi....u zadnje vrijeme rjeđe, ne događa mi se puno loših stvari...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #144 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! jednom sam plakao zbog cure,jednom zbog smrti prijatelja,jednom zbog smrti djeda,i jednom kad je Hajduk ispao od fiorentine...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #146 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Ma naravno da placu, samo - po meni oni koji rijetko placu puno su opasniji od onih koji redovnije to vjezbaju ![]() npr, navest cu sebe kao primjer, treba mi 3 dana da se oporavim, zato rijetko placem, ali temeljito ![]() |
| | |
| | #147 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! Ne često, ali suze teku kada se dugo i baš iskreno smijem (a to je barem jednom u 3 mjeseca) Te naravno uvijek sam plakao na bambija (valjda mi u mozgu još ostali osjećaji kada sam to gledao kao klinac) ![]() A ovako zbog tuge, fakat rijetko, pogodi me, ali neznam jednostavno ne zaplačem |
| | |
| | #148 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: jel muški često plaču?! Citat:
kad plačem onda stvarno plačem,a to nije baš često
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #150 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! evo da svekoliko pucanstvo obavijestim da sam se bas neki dan slomil....razmisljao sam o nekim stvarima i postupcima i eto....puko ko cackalica na pola...potekose mi suze...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.

..luW ya..

kad plačem onda stvarno plačem,a to nije baš često