| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: macor evo da svekoliko pucanstvo obavijestim da sam se bas neki dan slomil....razmisljao sam o nekim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: jel muški često plaču?! Citat:
jel si se sad oraspoložio?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #156 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! jos jedan primjer plakanja....osim navedenog ljubavnog pisma....kad rezemo luk i cesnjak i onda jos onak tulavi u rano jutro s tim rukama po ocima (ne jednom mi se desilo)....nije bas plac al suza pokoja.... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #160 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! naravno da su nase suze stvarne suze...ne postoje tako ciste suze kao nase suze....hehe....prvenstveno zato kaj mi imamo itekako dobre i cvrste razloge za iste....dok zenskice - nemojte se uvrijedit, al tak je uglavnom - liju suzice za svaku pizdariju....nije si kupila odredenu torbicu...plac...ona je htjela na drugo mjesto....plac....ogreban auto....plac....ono unedogled...zato vase suze i ne drze cijenu kad ih svako malo vidimo....vase suze su ko kurve; da me se ne shvati krivo ; izlizane i kaj sve ne...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:12.

jel si se sad oraspoložio?