| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Adolon A vid ko to kaže ...miss 20000 poruka pa ja se s nikim ne svađam,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]()
__________________ "Empty your mind & forget about everything except fine-dining & breathing." | |
| | |
| | #177 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! I ja placem sve rijeđe i rijeđe, a nisam muskarac. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #179 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Prvo, žensko nije spol nego zasebna biološka kategorija. Drugo, žene su superirorne u zlobi, pokvarenosti, laži, mržnji, osvetoljubivosti, eksploataciji tuđih slabosti i drugim, s time povezanim, aktivnostima. Nitko nikada nije sporio žensku superiornost u gore navedenom.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.

...miss 20000 poruka
pa ja se s nikim ne svađam,samo s njom....
i to je ona mene prva napala...