| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; ja se na njegove postove tako lipo svaki put nasmijem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #183 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Isplakao u životu šta sam imao......nije mi se ima par godina desilo da zaplačem, ali siguran sam da će mi se desit još sto puta.....naravno ne na pizdarije, na bitne stvari... a znao sam kad sam bio mlađi plakat i na pizdarije....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #184 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 176
![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
s prvonavedenim se u potpunosti slažem budući da savršenstvo žene se ne može svrstati u tako jednostavnu kategorizaciju poput spolova. Više je pod takve kategorije shodno podvesti niže i jednostavnije 'vrste'. žene su superiornije u svemu. Bespotrebno je nabrajati i izolirati samo negativne stvari radi argumentacije u vlastitu korist. P.S. jel ja to imam posla s fiškalom? ovako otprilike, po rječniku..... PPS, nego, želiš li reći da plačete vi ili ne? kaj je sad s tim?
__________________ tralalalala Zadnji Uredio sladoled : 07-03-08 u 20:35. | |
| | |
| | #185 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Ja sam davno skonta da su žene superiornije i da me koja god oće može smotat kako oće..... I boli me više briga....eto vam, vladajte, radite šta oćete....ja sam poražen....izgubio sam bitku, predao sam se, pokorio, prepustio.... Muškarci trebaju služit samo za rasplod i ništa više....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: jel muški često plaču?! i muški mogu smotati žene...i žene muške..to sve ovisi ko je kakav "igrač" ... hehe pa i žene služe za "rasplod" također
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:12.

.... to sladoled
pa kad skontaju da nisu onda pizde..