| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Cudomix sociološki gledano ne,psihološki gledano da,ali u sebi jer se prave neke face ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | ||
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
ja ti govorim samo svoje mišljenje,mislim da nije u muškoj prirodi ni psihologiji da iskazuje na taj način svoje emocije.. po meni jednostavno nije muški plakati a to nema nikakve veze s machizmom a niti vidim tu ikake povezanosti!!! | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: jel muški često plaču?! Kombinacija bjesa i nemoći. To je jedino što me može rasplakati. Npr. kad se Runje i Miladin sjebu i prime onako glup gol protiv Rome , a ja im ne mogu sve kosti polomit. ![]() U velikoj tuzi nemam apsolutno nikakvu potrebu zaplakati ... samo šutim. Btw , zašto bi netko plakao radi cure? P.S ovo što sam počeo pisati i na ženskom kutku ozbiljan je znak da mi je stvarno dosadno ... ili da se možda ipak zabrinem ...lol
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]() ja draga kažem da to nije muška priroda i to je moje mišljenje,cure su po tom pitanju puno emotivnije i psihološki "tanje" od nas muških.. Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio carllito : 17-12-07 u 21:27. | ||
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: jel muški često plaču?! Ne znam ... i to mi je misterija.Citat:
Zapravo , ispravak krivog navoda , jesam jednog u vojsci ... al to već spada u onu kategoriju koju je carllito kratko , jasno i precizno opisao. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #19 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]() Citat:
__________________ | ||
| | |
| | #20 (permalink) | |
bio je jedan i samnom takav u vojsci,uvik reva kad će doma viditi svoje,i ostalim je bilo tako ali nisu plakali jer su osjećali barem malo odlučnosti u sebi da to izdrže a imali su uz to i gram muškosti pa su izdržali!! ma sve je o.k. nego sam sam tio reći da to je prirodno ali isto tako u toj prirodi je da muškarac manje na takav način pokazuje emocije nego vi cure !! Zadnji Uredio carllito : 17-12-07 u 21:38. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:28.

zasto neki decko ne bi smio plakati? da ga neka budala ne bi prozvala pederom?!
bzvz

... i to mi je misterija.