| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; ja sam slab igrač, naivan i emotivan, jadan i nikakav.... Mene ne triba ni za rasplod, već najbolje uškopit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! ja sam slab igrač, naivan i emotivan, jadan i nikakav.... Mene ne triba ni za rasplod, već najbolje uškopit onom starom metodom "sa dva kamena" i gotovo.... Bar ću živce tako sačuvat..... Eto vam i vladajte šta se mene tiče....imate moju punu podršku...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #192 (permalink) | |||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Nadalje, samo su intelektualno nedovoljno razvijeni organizmi uvjereni u svoju savršenost. Naime, upravo je svijest o vlastitoj nesavršenosti najpouzdaniji pokazatelj više mentalne razine neke vrste. A kao što je poznato - žene tu svijest nemaju. ![]() Citat:
Naime, žena ne posjeduje pozitivnih osobina, pa ih je - posljedično - nemoguće i navesti prilikom nabrajanja. Navođenje samo negativnih karakteristika žena, dakle, nije tek "izoliranje" istih, nego sveobuhvatan prikaz. Jer, ako pozitivnih stana nema (a nema ih), onda ih je nemoguće nabrojit. Citat:
![]() To sam već rekao. Pogledaj par stranica unatrag. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio damfisk : 08-03-08 u 18:00. | |||
| | |
| | #193 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]()
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
| | #197 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Znanstveno je dokazano da muski cesce placu kad im nedostaje sex. Tad ih svaka sitnica rastuzi... Ja to ne primjecujem na sebi al tako kazu... A sad da vidimo tko je preušio ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #200 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Naravno da placu kad ih ti ocu reći Gospodarica dohvati ![]() P.S. ima nesto za tebe od mene na MOJI SESSIONI ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.