| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; da vidjela sam..very nice-bravo a uskoro ce vam stići odgovor... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! da vidjela sam..very nice-bravo ![]() a uskoro ce vam stići odgovor
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #202 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: jel muški često plaču?! naivan i emotivan i lako uvjerljiv mogu biti ali zaplakao nikad nisam u zivotu... ali zna me neka energija suza radosnica proc kad pogledam neki jako dubok film ali po drugi puta ne od prve! ili kad cujem neku jako staru pjesmu iz mog teen uzitka.. i tako... s toga bolje nit ne gledat tv nit slusat mjuziku haha za zenskom? ma nikad... ha ha |
| | |
| | #204 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Ne placu cesto, ali kad placu bar znas da je od srca i da im je stvarno tesko..A ne kao kod cura, isfolirat plakanje samo tako, i ne znas kad su suze ucjena, kad ovo, kad ono i jesu li uopce iskrene.. |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: jel muški često plaču?! denserica kod mene se vidi jel su suze istina a i i ne foliram dečke s suzama... jedino sam mami to radila,zaplakala da me pusti van ak je neš srala da ne smijem al to je prije bilo...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #206 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Pa nisam nista za tebe rekla ni neku curu konkretno, nego opcenito, vecina cura se moze na silu rasplakat, a ako i ne moze se zbog neke gluposti koja nije toga vrijedna..I zato cijenim muske suze jer su iskrene, dok kod cura to prsti na sve strane kad treba i ne treba.. |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: jel muški često plaču?! denserica-istina da se dosta cura rasplače radi ničega...ali ima i muških-npr moj bivši je nasilu plakao i namjerno samo kako ga ja ne bi ostavila. ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.