| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; nekad je iskreno plakao i to se vidilo a nekad je glumio tj namjerno to radio primjeti se razlika... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #212 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: jel muški često plaču?! Ne,oni uopce ne placu,jer glumu frajere,da bi ispali face,a neki to nemogu niti pokazati...kazem vam, zene su vise ovako plaha stcorenja,meka srca,lako se rasplacemo,za bilo koju glupost.. |
| | |
| | #213 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: jel muški često plaču?! u krivu si... i muskarci placu... svi mi imamo osjecaje... mozda muskarci manje placu, al placu...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #215 (permalink) |
| Starter | Re: jel muški često plaču?! hmm evo moje stajalište kao muškoga... Plačemo,ali zbog manje stvari i drukčijih razloga, Žena je puno osjećajnija i emotivnija nego nas..vas pogodi kad vam neko blizak umre,neko ko je bio dobar (Toše),neko koga ste poznavali dok smo mi većinom ( izuzev kad se radi o stvarno prijateljima i osobama koje smo viđali svaki-il svaka 2 dana ) flegme po tim pitanjima,doći ćemo izraziti sućut ali nećemo zaplakat nit ćemo pomislit o tome... Većinom (govorim o sebi i svojim prijateljima koje znam) zaplačemo ili iz extremne boli fizičke...ili pak emotivne...što se događa u slučajevima 1. smrt nekog užasno bliskog ili SAMO uže obitelji 2. emotivno povrijeđivanje od strane osobe koju voliš i kojoj si se posvetio ( s time da mora gadno zasrati ..ili prekinuti ) ergo po svojim saznanjima na sitnice i nismo tolko slabi...nas većinom pogađaju velike stvari...par puta zaplaćemo kad mi pogriješimo i shvatimo da smo povrijedili nekoga... eto to je bar moje mišljenje temeljeno na samom sebi i svoje okoline i prijatelja kojih poznajem... pozz curkama ![]()
__________________ S.B.I.I.D.H. = Sexy Baba Is In Da Hood! |
| | |
| | #218 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]() ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.

svi mi imamo osjecaje... mozda muskarci manje placu, al placu...