| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -cool girl- Ne,oni uopce ne placu,jer glumu frajere,da bi ispali face,a neki to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: jel muški često plaču?! Citat:
plaču i više neg što ti misliš. žene se lako rasplaču..da! a zašto? puno cura plače samo kako bi izazvale sažaljenje od partnera, kako bi ja to nazvala prolijevaju lažne suze,,, i namijerno plaču i urliču na sav glas... ja kad plačem,plačem di me niko ne vidi,prije kad sam bila mlada i glupa plakala sam za svaki kurac,i isto tako urlikala,sad to ne bi nikad više napravila... ja se sječam,bome moji bivši jesu ![]() a kao što sam već i rekla dosta se cura pretvara tj namijerno plače...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #224 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-05-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 5
![]() | Re: jel muški često plaču?! je, i sam plaćem. nabijem alergiju.. i proljetno vrijeme. evo cure iskreno i bez alergije se rasplačem kad vidim nešto što mi ne odgovara, ljude koji nisu kao većina nego su rođeni bolesni ili tak nešt. većinom se ni nevidi da se plače jer 100% većina ljudi plaču u sebi ako me kužite. ja sam taki naprimjer. jednostavno ti bude žao takvih ljudi, htjeo bi pomoći a nemožeš. jebiga.... |
| | |
| | #226 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 653
![]() | Re: jel muški često plaču?! Deder mi ,onda recite,kad ste vi vidjeli muskarca da place?Ja nikad u svom zivotu to nisam niti vidila,niti ,primjetila,(ocito da su dobro sakrili,pa nisam ni stigla,vidit).. |
| | |
| | #227 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! Rijetko ćeš to vidit da muškarac u društvu plače ali sam - zna se dogoditi. Neki dan sam uhvatio prijatelja kako plače radi raspada dugogodišnje veze. Bio je u društvu sa nama... i smijao se a kad je otišao doma i sam bio - slomio se. Ja ono ušao bez najave i vidim ga utučenog.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #228 (permalink) |
| The Eye | Re: jel muški često plaču?! jeis ga zagrlija i udjelija mu malo muske ljubavi ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:31.