| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; ma nije opce bitno i vazno jel slatko il nije...to je totalno derail...what matters is this: i mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #271 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! ma nije opce bitno i vazno jel slatko il nije...to je totalno derail...what matters is this: i mi placemo...samo sto nismo ko vi babe kaj se na svaku sitnicu rascmizdrite...ak se nas vidi da placemo, onda znajte babe, da je neko velko sranje... il je slom zivaca il je slom zivaca...simple as that...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #272 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-08 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 32
![]() | Re: jel muški često plaču?! Istina ljubav zna biti itekako slijepa. Ako se i opećeš,ne možeš jednostavno biti sam bez ljubavi. Nebitno prema kome,čovjeku ili stvari. Sam je zeznuto biti. Život ide dalje,malo teže,ali ide. Ja am nedavno prekinuo sa curom i nije mi lako. Jednostavno nije =') |
| | |
| | #273 (permalink) | |
| Banned | Re: jel muški često plaču?! Citat:
ah,vidi se da si osječajan... i da ti je žao...zašto ne pokušaš vratit curu? ako ju najiskrenije voliš,nemoj nikada odustat od nje,onda je vrijedna truda... važnija je ljubav,nego ponos... jesi plakao za curom? | |
| | |
| | #280 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! u životu sam koliko se sjećam dvaput plakao... ![]() prvi put sam plakao na sprovodu svog najboljeg prijatelja!tek sam tad shvatio koliko znaći gubitak tako dobre osobe... a drugi put kad sam gledao film moj pas skip,ne znam što mi bilo taj put,znam da je bio kraj filma u kojem pas skip umire a ja se nisam mogao sudržati....
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

il je slom zivaca il je slom zivaca...simple as that...

ah,vidi se da si osječajan... i da ti je žao...