| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 a drugi put kad sam gledao film moj pas skip,ne znam što mi bilo taj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #281 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
plakala sam ko kishna godina a on onak stisko zube... tako tuzhan film i onda mi se desida nakon filma nam je uginuo nash mali machich u mojim rukama,ja sam plakala cjelu noch a moj dragi dok sam ja "zaspala"
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #284 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
![]() | Re: jel muški često plaču?! da da a joj velki a joj... a par sati prie toga snimila sam ovaj filmich ( znam da off-top-icharim tak da sorry al...) ko da sam znala... da che nesh bit... josh dan danas na ovo nam suzica potekne... http://youtube.com/watch?v=p6BSIR20pdY
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #288 (permalink) | |
![]() ma imam ja staru micu i pesa i papigu i to mi je dosta,nechu vishe nishta sam se vezehem i onda patim...
| | |
| | #290 (permalink) | |
to je najgore kaj imamo srce i onda nam tak ti mali chupavci ih slome kad uginu... kad nam se uvuku pod kozhu...
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:15.

plakala sam ko kishna godina a on onak stisko zube... tako tuzhan film i onda mi se desi

gore na nebu...