| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; ja sam upoznala i vidila par dečki koji plaču,i to mi nije ni malo pederkasto, i baš je fora... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel muški često plaču?! ja sam upoznala i vidila par dečki koji plaču,i to mi nije ni malo pederkasto, i baš je fora... slatko je gledati tipu u oči dok plače.... ko mala beba!!! preslatko.... dirljivo!!! e da,ali neki muški glume da plaču,čak sam i to vidjela-to je katastrofa!!!! samo ispadnu seljaci...čemu gluma!!! |
| | |
| | #22 (permalink) | ||
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Kaj je IMHO??? Citat:
Uzmi primjer prekida veze: dečko bi najrađe iz "osvete" poševio bivšu curu, dok cura bi poševila bilo koga (uvjetno rečeno), ali ne i bivšeg dečka. U trenutku emocionalnog bola. Nadalje, ako ti kaj znači ja nikada, ali nikada nisam vidjela svoju najbolju prijateljicu kako plače, a znamo se dugo i znam kako je bila i koliko povrijeđena; a još znam jako puno takvih "labilnih" osoba, pa čak se usudim reći da sam među njima. Jako sam depresivna, ali ne i plačljiva!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 17-12-07 u 22:07. | ||
| | |
| | #24 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
I ne radi se o tom da muško ne smije plakati nego o tom da nemam tolerancije za pekmeze koji se kod nekog problema rascmizdre ili još gore - plaču iz banalnog razloga tipa - ostavila me cura , povrijedilo me ovo-povrijedilo me ono , netko me krivo pogledao ...
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: jel muški često plaču?! Tako je. Rijetko plačem, nekad mi krene suza kad me nešto potrese ili razdraga. Nisam već dugo baš plakao ali kad jesam nije me bilo sram priznati.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Heroji ne plaču Što ostat će jednom od mene Kad' usnama sudbinu dotaknem. Samo tužne pjesme, Neka tuđa žena Reći će moje ime šapatom. Heroji ne plaču I kad gube pobjeđuju Heroji ne mole Zube stisnu i prebole. Što ostane jednom od čovjeka Kad istina na vrata pokuca. Samo tužne pjesme Neka tuđa žena Reći će moje ime šapatom.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! po čemu je onaj koji ne plače veće muško od onog koji zaplače nekad kad mu je teško?... to je ljudsko a i zdravije nego pravit se da je sve kul, bit indiferentan i ono ma to mene uopće ne dira... bolje izbacit sve iz sebe pa makar i plakanjem nego skupljat sve u sebi i puknut na krivu osobu ili puknut u glavi... osobno kad mi je teško ili sjebano ili depresivno itd udaram u vreću ili trčim ali znam i zaplakat...i šta sad to znači da nosim roze kožne tange i zovem se diva?!... ne, ljudsko sam biće i normalno reagiram...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.