| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; ja sam ti kad je meni papiga umrla... ja sam toliko plakala .... bila sam očajna.. ja sam svoju papigicu čak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #291 (permalink) |
| fear of the dark | Re: jel muški često plaču?! ja sam ti kad je meni papiga umrla... ja sam toliko plakala .... bila sam očajna.. ja sam svoju papigicu čak i sahranila ispred svoje zgrade i donosila joj cvijetiće na "grob" i onda je jedan moj susjed (kreten bezosječajni) kopao nešto ispred zgrade i prokopo je to mjesto di sam ja svoju papigicu sahranila... i ja sam popizdila,i doslovno sam ga poslala u kurac i rekla dao mu bog da neko njega tako prokopa kad ga sahrane,i to sam mu onako u suzama rekla... obožavala sam tu malu papigu ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #292 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 162
![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #296 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! ove subote na rostilju kod frenda sam se malo zdrobil....tolko da sam u procesu pokusavanja dolazenja k sebi i isplako koju litricu...ziher je bilo smjesno za videti...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #298 (permalink) |
| fear of the dark | Re: jel muški često plaču?! ne plaču sve žene na svaku glupost. joj to mi se tako gadi,kad neko sve žene svrstava u plačipičke za svaku sitnicu. gade mi se osobe koje na silu i namjerno plaču,koje mogu manipulirati suzama i na taj način i ljudima... ako plačeš,plači iskreno a ne umjetno. ![]() idem plakati zato što mi je puko nokat,ili plačem zato što mi se razmazala maskara,ili dečko mi je reko da sam bezobrazna pa moram plakat....ili zaglavio mi se tampon isplakala sam more...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #299 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]() ![]() OT: pa placu, al ne koliko i mi. to sigurno. ...al skroz mi sweeeet vidit kad musko pusti suzu(iz oka) . ![]()
__________________ Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

tko ga je bannao