| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; al neukrotiva moras priznat da vecina zena i spada pod placipicke jer cmolje za svaku sitnicu...i posto vecina spada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #301 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! al neukrotiva moras priznat da vecina zena i spada pod placipicke jer cmolje za svaku sitnicu...i posto vecina spada nekak se uzelo da se podrazumijeva da su sve takve...inace takve osobe mrzim jer je to jedan od najprimitivnijih i meni najneprihvatljivijih nacina manipulacije i kad mi neko krene s tim....uzas... neznam jel to nekim zenama genetski tako il je to jednostavno s evolucijom al po meni je bedasto plakat za sve i svasta...ajde mogu shvatit kad imate PMS...al ono svako malo svaki ibogi dan...to po meni spada u ozbiljne psihicke probleme... mene nije sram plakat al kad zaista za to imam pravi razlog...inace sam pregazim, velim ko ga jebe, progutam knedlu i bok...ima i gorih stvari u zivotu da bi se sad plakal na svaku prepreku koju mi isti postavlja...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #303 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: jel muški često plaču?! Citat:
i tako ti prodje cijeli mjesec...par mjeseci...godina ![]()
__________________ Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila... | |
| | |
| | #304 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! imas pravo irm...s glupostima...al eto uvatilo me danas nekaj....odo ja reda radi malo probistrit um uz kosilicu.... ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #307 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! da oso sam kosit jer sam trebal dovrsit...a sad cu pod tus i svojim poslom dalje u grad.... ....jebiga...neko i vrt treba odrzavat...
| | |
| | #308 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 01-08-08
Poruka: 8
![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Citat:
tebi je bedasto jer si muško. Ja osobno plačem na tužne filmove, kad vidim nesretnu djecu u dnevniku, kad mi neko ispriča nečiji tužni život, a osobito kad neko pokazuje znakove nadnaravne ljudskosti. Citat:
![]() | |||
| | |
| | #310 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! @ sophia 1. cmizdrenje zbog radi gluposti i bez fakat pravog razloga malo malo je tebi osjecajnost ?...nije bas manipulacija al je bome iskoristavanje (ak se musko nalazi u blizini) il cisto preseravanje...cak se usudim reci i nedostatak karaktera, osobnosti i pameti 2. bedasto mi je naravno ![]() 3. ne skrivam plac i osjecaje da ne bi ispal placipizda...bil bi idiot kad bi to radil jer nemam stvarno razloga takvo sto raditi...srce imam i pokazujem svoju osjecajnost samo onima koji imaju tu privilegiju ja sam jedan od rijetkih muskih koji se ne libi odbrusit nekome da i jesam placipizda ak me se prozove, jer se nemam cega sramiti... a zaplacem samo ak je razlog fakat takav da mi to preostaje. ne placem/cmoljim jer mi se pes razbolil, jer mi je placa sjela tjedan dana kasnije, jer mi pukla guma na autu, jer se frend razbil s motorom, jer me na poslu zajebavaju, jer mi frendica rekla da sam idiot, jer cura nema vremena za mene itd itd... i da, jednostavnije mi je pregrist i progutat knedlu kod specificnih situacija umjesto da se zamaram nebitnim cinjenicama i lijem suze... kod zena se cmoljenje (tak ja definiram poluplac) koristi cim vise...znam i vidim po frendicama... i ne nisu sve karakterno iste nit imaju iste probleme, pa cmolje...neg jednostavnu su zenske... rekel sam da ne generaliziram al takvih ima u vecini... mozda je do mene kaj jos nisam srel neku koja ne cmolji na svaku pizdariju al cisto sumnjam.... eto...zadovoljna odgovorom ? ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe Zadnji Uredio macor : 01-08-08 u 23:20. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:08.

hehehe