Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; al neukrotiva moras priznat da vecina zena i spada pod placipicke jer cmolje za svaku sitnicu...i posto vecina spada ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-07-08, 14:40   #301 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,735
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: jel muški često plaču?!

al neukrotiva moras priznat da vecina zena i spada pod placipicke jer cmolje za svaku sitnicu...i posto vecina spada nekak se uzelo da se podrazumijeva da su sve takve...inace takve osobe mrzim jer je to jedan od najprimitivnijih i meni najneprihvatljivijih nacina manipulacije i kad mi neko krene s tim....uzas...

neznam jel to nekim zenama genetski tako il je to jednostavno s evolucijom al po meni je bedasto plakat za sve i svasta...ajde mogu shvatit kad imate PMS...al ono svako malo svaki ibogi dan...to po meni spada u ozbiljne psihicke probleme...

mene nije sram plakat al kad zaista za to imam pravi razlog...inace sam pregazim, velim ko ga jebe, progutam knedlu i bok...ima i gorih stvari u zivotu da bi se sad plakal na svaku prepreku koju mi isti postavlja...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 14:41   #302 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,373
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

joj macor s čim se ti opterecuješ hehehe
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 14:42   #303 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Godina: 18
Poruka: 339
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
al neukrotiva moras priznat da vecina zena i spada pod placipicke jer cmolje za svaku sitnicu...i posto vecina spada nekak se uzelo da se podrazumijeva da su sve takve...inace takve osobe mrzim jer je to jedan od najprimitivnijih i meni najneprihvatljivijih nacina manipulacije i kad mi neko krene s tim....uzas...

neznam jel to nekim zenama genetski tako il je to jednostavno s evolucijom al po meni je bedasto plakat za sve i svasta...ajde mogu shvatit kad imate PMS...al ono svako malo svaki ibogi dan...to po meni spada u ozbiljne psihicke probleme...
to ti je prije, za vrijeme, i nakon.
i tako ti prodje cijeli mjesec...par mjeseci...godina
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 14:50   #304 (permalink)
prof. Foruma

macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

imas pravo irm...s glupostima...al eto uvatilo me danas nekaj....odo ja reda radi malo probistrit um uz kosilicu....
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 14:52   #305 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,373
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

ma netko nije rekao da imaš ili nemaš pravo... ali nemoj se opterecivati s tim, posjedit ces mlad
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 14:57   #306 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Godina: 18
Poruka: 339
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious

on ide kosit po suncu, a zenski rod nije normalan...
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 16:10   #307 (permalink)
prof. Foruma

da oso sam kosit jer sam trebal dovrsit...a sad cu pod tus i svojim poslom dalje u grad........jebiga...neko i vrt treba odrzavat...
Odgovori sa citatom
Star 01-08-08, 22:05   #308 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-08-08
Poruka: 8
Sophia se izdvaja iz mase

Citat:
Mačore, to se zove osjećajnost. Suze nisu nužno znak da ženska manipulira i da suzama želi da muškarca navede da nešto učini ili da nešto prestane činiti. Obično one koje plaču znaju i da se umiljavaju i pokazuju i druge znakove ženstvenosti.

Citat:

tebi je bedasto jer si muško. Ja osobno plačem na tužne filmove, kad vidim nesretnu djecu u dnevniku, kad mi neko ispriča nečiji tužni život, a osobito kad neko pokazuje znakove nadnaravne ljudskosti.

Citat:
mene nije sram plakat al kad zaista za to imam pravi razlog...inace sam pregazim, velim ko ga jebe, progutam knedlu i bok....
progutaš .... hoće da krene ali zaustaviš. Mmmmm ... takvi su mi najdraži .... Ima srce ali ga skriva da ne ispadne plačipizda....
Sophia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-08, 22:34   #309 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
hrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono nešto

Ako muškarci i plaču,neka plaču,to nije sramota niti slabost,to su osječaji,nakon toga sve je lakše..
hrv69 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-08, 23:15   #310 (permalink)
prof. Foruma

@ sophia

1. cmizdrenje zbog radi gluposti i bez fakat pravog razloga malo malo je tebi osjecajnost ?...nije bas manipulacija al je bome iskoristavanje (ak se musko nalazi u blizini) il cisto preseravanje...cak se usudim reci i nedostatak karaktera, osobnosti i pameti

2. bedasto mi je naravno

3. ne skrivam plac i osjecaje da ne bi ispal placipizda...bil bi idiot kad bi to radil jer nemam stvarno razloga takvo sto raditi...srce imam i pokazujem svoju osjecajnost samo onima koji imaju tu privilegiju
ja sam jedan od rijetkih muskih koji se ne libi odbrusit nekome da i jesam placipizda ak me se prozove, jer se nemam cega sramiti... a zaplacem samo ak je razlog fakat takav da mi to preostaje. ne placem/cmoljim jer mi se pes razbolil, jer mi je placa sjela tjedan dana kasnije, jer mi pukla guma na autu, jer se frend razbil s motorom, jer me na poslu zajebavaju, jer mi frendica rekla da sam idiot, jer cura nema vremena za mene itd itd... i da, jednostavnije mi je pregrist i progutat knedlu kod specificnih situacija umjesto da se zamaram nebitnim cinjenicama i lijem suze...

kod zena se cmoljenje (tak ja definiram poluplac) koristi cim vise...znam i vidim po frendicama... i ne nisu sve karakterno iste nit imaju iste probleme, pa cmolje...neg jednostavnu su zenske... rekel sam da ne generaliziram al takvih ima u vecini... mozda je do mene kaj jos nisam srel neku koja ne cmolji na svaku pizdariju al cisto sumnjam....

eto...zadovoljna odgovorom ?

Zadnji Uredio macor : 01-08-08 u 23:20.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114