Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Da, plaču, ali ne često, ne malo ali ne ni često......

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-08-08, 23:27   #311 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika blackthunder

Datum registracije: 08-10-07
Poruka: 597
blackthunder se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku blackthunder
Re: jel muški često plaču?!

Da, plaču, ali ne često, ne malo ali ne ni često...
blackthunder je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 11:25   #312 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: kvaziLicious Pogledaj Poruke
koji primjer, ženo...

OT: pa placu, al ne koliko i mi. to sigurno.
...al skroz mi sweeeet vidit kad musko pusti suzu(iz oka) .
pa čuj primjer ko primjer.... ne volim take plačipičkaste cure,koje uvijek i za svaki klinac cmolje... u biti ne volim ne iskrene suze.

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
al neukrotiva moras priznat da vecina zena i spada pod placipicke jer cmolje za svaku sitnicu...i posto vecina spada nekak se uzelo da se podrazumijeva da su sve takve...inace takve osobe mrzim jer je to jedan od najprimitivnijih i meni najneprihvatljivijih nacina manipulacije i kad mi neko krene s tim....uzas...

neznam jel to nekim zenama genetski tako il je to jednostavno s evolucijom al po meni je bedasto plakat za sve i svasta...ajde mogu shvatit kad imate PMS...al ono svako malo svaki ibogi dan...to po meni spada u ozbiljne psihicke probleme...

mene nije sram plakat al kad zaista za to imam pravi razlog...inace sam pregazim, velim ko ga jebe, progutam knedlu i bok...ima i gorih stvari u zivotu da bi se sad plakal na svaku prepreku koju mi isti postavlja...
slažem se,ne volim ni ja te plačipičke.... a manipulacija suzama je nešto najodvratnije... npr dečko želi ostavit cutru ona to skonta,i počne mu namjerno cmoljit i srat kak ga voli kak bi se ubila da prekinu i sl.... pa halo ženo,pa ne možeš ti zadržavat frajera...ako oće otić pusti ga nek ode,jel očito mu nisi dobra i ne voli te kad želi otići od tebe...ima puno defektnih cura-koje to ne kontaju pa se samo sramote i omalovažavaju--
nije ni mene sram plakati,ne plačem često ali kad plačem plačem s razlogom i t su iskrene suze...i ne volim plakat pred nekim,volim plakat sama u sobi di me niko ne vidi.... bed mi je da sad svi gledaju kak ja cmoljim....

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
ma netko nije rekao da imaš ili nemaš pravo... ali nemoj se opterecivati s tim, posjedit ces mlad
ma nek se malo i muški opterečuju šalim se....

Citat:
Pravi autor: hrv69 Pogledaj Poruke
Ako muškarci i plaču,neka plaču,to nije sramota niti slabost,to su osječaji,nakon toga sve je lakše..
pa da...
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 13:11   #313 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,735
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

bitno je da se kuzimo neukrotiva...to sto si ti navela ko odgovor na moj citat je cist jos jedan primjer od njih mnogo koji se mogu vidjeti u zivotu ...

po pitanju plakanja takoder se slazem...isto tak je i kod mene...
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 13:24   #314 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

jel tebe nekad uhvati bed,kad ti se sve nakupi,da ti bude jako teško i da ti suze krenu? mene to rijetko uhvati...ali kad me uhvati,suze lijem ko blesava,i ne mogu brzo prestati plakat,ali nakon toga mi bude lakše,kao da se ispraznim..
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 22:16   #315 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

ma plaču brate, svi do jednog.
samo ja ne mogu biti s tipom ako sam ga vidjela cmoljavog.
odmah me oladi.
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 22:51   #316 (permalink)
prof. Foruma

macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
jel tebe nekad uhvati bed,kad ti se sve nakupi,da ti bude jako teško i da ti suze krenu? mene to rijetko uhvati...ali kad me uhvati,suze lijem ko blesava,i ne mogu brzo prestati plakat,ali nakon toga mi bude lakše,kao da se ispraznim..
potpisujem od rijeci do rijeci...ista situacija kod mene...

@rebecca

mogu samo pretpostaviti da si mlada pa te ohladi muskarac koji ispred tebe place...prava rijetkost je to vidjeti...meni to nije razlog za hladenje od nekog, dapace tu osobu gledam jos drukcijim ocima jer nije lako pred neznancem (uvjetno receno neznancem jer i kad se znate recimo godinu jos uvijek se ne znate) pokazati takve osjecaje...
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 22:56   #317 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
hrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono nešto

Kad vidim da dečko p'ače moj,ili moj frend brat il bilo tko bliži a nekad i nebliži i meni suze poteku hoču neču kad to vidim.
Koliko god to glupo zvuči tako mi je slatko kad dečko plače,taj osječaj,nemogu to opisat...
hrv69 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 22:57   #318 (permalink)
prof. Foruma

da, da...nemre se to opisat...hehe....takvi smo mi...neopisivi...
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 23:00   #319 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
hrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono nešto

hrv69 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 23:53   #320 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

mačor, nisam mlada, vidim piše da imaš 20, znači puno,puno sam starija.

ne volim brate i ne volim! to mi je pičkasto.

ne plačem ja, a ne daj Bože on!
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114