| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Da, plaču, ali ne često, ne malo ali ne ni često...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #312 (permalink) | |||
| Banned | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Citat:
![]() nije ni mene sram plakati,ne plačem često ali kad plačem plačem s razlogom i t su iskrene suze...i ne volim plakat pred nekim,volim plakat sama u sobi di me niko ne vidi.... bed mi je da sad svi gledaju kak ja cmoljim.... Citat:
šalim se.... pa da... | |||
| | |
| | #313 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! bitno je da se kuzimo neukrotiva...to sto si ti navela ko odgovor na moj citat je cist jos jedan primjer od njih mnogo koji se mogu vidjeti u zivotu ... po pitanju plakanja takoder se slazem...isto tak je i kod mene...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #314 (permalink) |
| Banned | Re: jel muški često plaču?! jel tebe nekad uhvati bed,kad ti se sve nakupi,da ti bude jako teško i da ti suze krenu? mene to rijetko uhvati...ali kad me uhvati,suze lijem ko blesava,i ne mogu brzo prestati plakat,ali nakon toga mi bude lakše,kao da se ispraznim.. |
| | |
| | #316 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]() @rebecca mogu samo pretpostaviti da si mlada pa te ohladi muskarac koji ispred tebe place...prava rijetkost je to vidjeti...meni to nije razlog za hladenje od nekog, dapace tu osobu gledam jos drukcijim ocima jer nije lako pred neznancem (uvjetno receno neznancem jer i kad se znate recimo godinu jos uvijek se ne znate) pokazati takve osjecaje...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe | |
| | |
| | #317 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Kad vidim da dečko p'ače moj,ili moj frend brat il bilo tko bliži a nekad i nebliži i meni suze poteku hoču neču kad to vidim. Koliko god to glupo zvuči tako mi je slatko kad dečko plače,taj osječaj,nemogu to opisat... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:13.

šalim se....