| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Muški ne plaču isto kako i cure ne prde.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #322 (permalink) | ||||
| Banned | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Citat:
a što se tiče naše situacije...jebi ga takvi smo i to je dobro... ne cmoljimo za svaki klinac... Citat:
Citat:
![]() | ||||
| | |
| | #327 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! a jebo vas, kako me napadnete čim leđa okrenem ![]() pa nismo svi isti. ne volim da muško plače, ponavljam jer mi je pičkasto. muškarac mora biti jak, hrabar, oslonac, prva osoba na koju ću pomisliti kad nešto ujebem da me vadi ili bude podrška... pa nismo svi isti, a šta bi trebala cmoljiti bar ja............ ili oboje? |
| | |
| | #328 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! pa oboje brate... ...to kaj si napisala da muskarac mora biti je ljudima usadeno jer smo mi eto muskarci...ja jesam sve to...al sam si priustil i privilegiju pokazat da i ja ponekad trebam malo utjehe kad je nekaj bednog...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #329 (permalink) | |
| Banned | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]() šalim se... naš ti onu izreku "nikada ne okreći leđa,jel ne znaš šta te može ščepati" nije pičkasto kad muški plaču... ![]() a nači frajer koji zaplače nije hrabar i jak? alo to nema nikae veze.. pa nisu muškarci roboti....to trebaš shavtiti.i iako on zaplače može ti biti veča podrška od onog oholog bezosječajnog mačo mena koji nikada ne plače tako je | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:19.