| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; proser večina ženskih ne plače iskreno...neg silovito..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #334 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: jel muški često plaču?! meni su nakon big brothera žene malo pale u očima. zar vi stvarno onoliko plačete??? ja mislim da muški ne plaču, uglavnom, osim zbog nogometa. ja sam zadnji put zaplakao kad je nedved dobio žuti karton u polufinalu lige prvaka. Taj žuti je značio da neće igrati finale!! a napravio je prekršaj na centru, jače je od njega, ne misli na sebe! a te sezone je bio najbolji nogometaš! pa tko ne bi plakao?? finale LP!! I on je plakao i ja sam plakao za njim... svi smo plakali! a nisam navijač Juventusa! tko ne bi plakao?? ovo se ne pika zar ne?!
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
| | #337 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 301
![]() | Re: jel muški često plaču?! Muskarcima je jedino u sportu (koliko toliko) dozvoljeno plakanje. Ali mene zivcira jedna stvar....Kada se npr. Beckham rasplace onda je to zato jer je pickica a kada se npr. Kovac rasplace onda je to jer je iskren ili zato jer je prozivio nekakve muke ili sta ja znam....Cesto nije bitno dali muskarac place nego koji muskarac place...Ne valjaju muskarci koji cmizdre non stop ali ne valjaju ni oni koji glume. Mozda ce se netko smijat ali ja sam sa 15-16 godina plakao na Forrest Gumpu. I kada mi se place odem negdje gdje me nitko ne vidi. Muskarci si cesce oduzimaju zivot jer ne smiju pokazati emocije pa se to s vremenom nakupi...
__________________ FÜR EINE ROT-WEISSE SÜDKURVE! |
| | |
| | #339 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: jel muški često plaču?! OK, dobro je isplakati se kad ti ono dođe... Dobro i tada naravno ko prava muškarčina to potisnem, čir koji nabacim... Ali treba ostati realan kolko tolko, ono kreveljiti se zbog gluposti... Of a i imam nešto za vas!! Hoćete čuti pravog muškarca kako plače! Moj junak, frontamn KoRna, Jonathan Davis. tek pred kraj pjesme, od pete minute počinje... To je jedina pjesma koju nikad nisu uživo izveli. nemojte pomisliti da je neki čmoljo čmoljavi, momak je imao, blago rečeno, usrano djetinjstvo Samo za hrabre!! http://www.youtube.com/watch?v=0a0mT1udjZU
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

ja svakog 10-og....