Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Gdje si kupio tange? Šalim se, u pravu si...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-12-07, 00:23   #31 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: jel muški često plaču?!

Gdje si kupio tange?

Šalim se, u pravu si

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 00:25   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

u gays r us
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 00:37   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Heroji ne plaču
Otpjeva "heroj" i pobježe.

OT ali morao sam.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 00:54   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,314
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Otpjeva "heroj" i pobježe.

OT ali morao sam.

Ma nisam pobjegao, otišo malo otplakat da me ne vidite.

I moram priznati da sam očekivao malo više napada na lijepu pjesmu.

Znam da i heroji plaču i dobro je da je tako.

Ma mi se muški često stidimo svojih osjećaja i baš tu griješimo. I sam biram kada i kako i pred kim ću pokazati svoje prave osjećaje. Nekad ih uspijem sakriti, većinom ne.

Nastojim ih sakriti pred nepoznatima, pred zlobnicima, dok pred prijateljima ide i suza i smijeh.

Naravno da se ne trebamo stiditi svojih osjećaja, naročito ne pred ženama jer one razumiju više nego mi možemo i zamisliti.

Ali ...

... pa mi smo muškarci, muškarčine!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 01:00   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Ma nisam pobjegao, otišo malo otplakat da me ne vidite.

I moram priznati da sam očekivao malo više napada na lijepu pjesmu.
Ma neeeeeeeee ... nisam mislio na tebe ... nikako.

Na Škoru se odnosilo ... al` kao što rekoh OT , pa nije ni bitno.
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 10:43   #36 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

[quote]
Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Pa evo (dok Carllito ne dođe) ja ću ti iskreno priznati da ću s prezirom gledati na muško koje cendra i bez problema ću ga nazvati plačipičkom.

I ne radi se o tom da muško ne smije plakati nego o tom da nemam tolerancije za pekmeze koji se kod nekog problema rascmizdre ili još gore - plaču iz banalnog razloga tipa - ostavila me cura , povrijedilo me ovo-povrijedilo me ono , netko me krivo pogledao ...[/QUOTE]
Pa jadno je vidjeti i curu da centra iz istog banalnog razloga i zato i njoj ide naziv plačipipičke.
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 11:27   #37 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
po čemu je onaj koji ne plače veće muško od onog koji zaplače nekad kad mu je teško?...

to je ljudsko a i zdravije nego pravit se da je sve kul, bit indiferentan i ono ma to mene uopće ne dira...

bolje izbacit sve iz sebe pa makar i plakanjem nego skupljat sve u sebi i puknut na krivu osobu ili puknut u glavi...

osobno kad mi je teško ili sjebano ili depresivno itd udaram u vreću ili trčim ali znam i zaplakat...i šta sad to znači da nosim roze kožne tange i zovem se diva?!...

ne, ljudsko sam biće i normalno reagiram...

ne znači to da nosiš roze tange.... opet ponavljam svaka čast muškima koji priznaju da plaču.. ja mislim da puno muških plače možda i više od vas koji to priznajete samo što oni to ne žele priznati,nego sakrivaju tu svoju stranu.... nema potrebe sakrivat....
a pjesma "heroji ne plaču" je pre dobra,bar meni.... svaka čast škori!!!!
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 14:12   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,314
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Evo jednog zanimljivog istraživanja na ovu temu.

Citat:
Iako je uvriježeno mišljenje da muškarci ne bi trebali plakati, barem ne u javnosti, te da je ta aktivnost za žene uobičajena i prihvatljiva, novo istraživanje američkih znanstvenika s državnog sveučilišta Penn pokazuje suprotno. U istraživanju je sudjelovalo 284 ispitanika, koji su dali novo svjetlo na tu pojavu. Naime utvrdilo se da se plač muškaraca često doživljava pozitivnije, a prema autorima studije, razlog je taj što se njihove emocije doživljavaju kao iskrene dok se za žene najčešće misli da su izgubile kontrolu. Očito je da u tome slučaju stereotip o ženama kao nekontroliranim bićima nadjačava onaj o muškarcima kao snažnima. Prema riječima profesora Toma Lutza s kalifornijskoga sveučilišta u Riversideu, upravo je to razlog što si političari, barem u Americi, mogu priuštiti koju prigodnu suzu, dok ženama to nije dopušteno. Naime kada snažan muškarac zaplače to pokazuje njegovu nježniju stranu i empatičnost, dok plakanje žene, koja se u slučaju bavljenja politikom mora dokazati snažnom i uspješnom, samo potvrđuje stereotipe o njezinoj slabosti koju bezuspješno pokušava prikriti. »Zato je Bill Clinton mogao plakati više nego što to može Hillary«, zaključuje Lutz koji je napisao i knjigu pod nazivom »Plakanje: Prirodna i kulturološka povijest suza«.

Citat:
Kako bilo, suze sigurno mogu biti vrlo snažno oružje, posebice na licima onih od kojih se to najmanje očekuje. A to su, i danas za većinu ljudi, uglavnom muškarci.
Pročitajte cijeli članak.
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 08:53   #39 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

članak je baš dobar!!! fora je!!! dobar je ovaj stih: "Postoje i situacije kada su suze poželjne" to je istina!!!!
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 15:10   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ok mi je kad muško plače kad je sam negdje,al kad mi se rasplače,meni...doviđenja...
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111