| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Gdje si kupio tange? Šalim se, u pravu si... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| charolastra | Re: jel muški često plaču?! Gdje si kupio tange? ![]() Šalim se, u pravu si
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Ma nisam pobjegao, otišo malo otplakat da me ne vidite. I moram priznati da sam očekivao malo više napada na lijepu pjesmu. Znam da i heroji plaču i dobro je da je tako. Ma mi se muški često stidimo svojih osjećaja i baš tu griješimo. I sam biram kada i kako i pred kim ću pokazati svoje prave osjećaje. Nekad ih uspijem sakriti, većinom ne. Nastojim ih sakriti pred nepoznatima, pred zlobnicima, dok pred prijateljima ide i suza i smijeh. Naravno da se ne trebamo stiditi svojih osjećaja, naročito ne pred ženama jer one razumiju više nego mi možemo i zamisliti. Ali ... ... pa mi smo muškarci, muškarčine!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Na Škoru se odnosilo ... al` kao što rekoh OT , pa nije ni bitno.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! [quote] Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel muški često plaču?! Citat:
ne znači to da nosiš roze tange.... opet ponavljam svaka čast muškima koji priznaju da plaču.. ja mislim da puno muških plače možda i više od vas koji to priznajete samo što oni to ne žele priznati,nego sakrivaju tu svoju stranu.... nema potrebe sakrivat....a pjesma "heroji ne plaču" je pre dobra,bar meni.... svaka čast škori!!!! ![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Evo jednog zanimljivog istraživanja na ovu temu. Citat:
Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

ne znači to da nosiš roze tange.... opet ponavljam svaka čast muškima koji priznaju da plaču.. ja mislim da puno muških plače možda i više od vas koji to priznajete samo što oni to ne žele priznati,nego sakrivaju tu svoju stranu.... nema potrebe sakrivat....
svaka čast škori!!!!